Гоблените на Нели

• Началник на темата Началник на темата Nelly_L
  • Начална дата Начална дата
Красива е тази есен... Не очаквах нещо от това списание да ми хареса толква, но този гоблен е много сполучлив! :clap:

Поздравления за слънчогледа. :clap: Много стилно е рамкиран. Есента също не й отстъпва - много труд си хвърлила , но резултата си заслужава.

Купих си "Слънчоглед" от Оля,но за съжаление съм ушила съвсем малко - просто нямам време.Чака ме и "Романтика",също закупена от Оля ,а и няколко недовършени гоблена.Да не говорим за схемите,които имам благодарение на някои от вас,но сега имам най-великото удоволствие да съм баба и да се грижа за малкия си внук! А гоблените ще почакат...:(::baby::D

Източна красавица на Солария. Оригинален комплект. Мисля, че още не е показван ушит и за това бързам. Единственото ми съжаление е, че не съм го шила аз, а една приятелка, която не е участник във форума. Изборът на рамка също е неин.

прекрасен е.много са хубави разработките на СОЛАРИЯ.

Нели много е красива тази есен и аз много е харесвам , Поздравления :kissyou::clap::clap:

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН.Приказни неща си сьтворила,незнам с коя вьлшебна игла така бьрзо успяваш.ОНЕМЯХ.

поздрав

Прекрасна колекция си сътворила. Адмирации.:clap::clap::clap: Връщам се пак ,и пак.... възхитена съм и много от твоите творби ще се опитам и аз да ушия. Много харесвам пейзажи , а твоят е прекрасен.:clap:

Последно редактирано:
Назад