Гоблените на Нели

• Началник на темата Началник на темата Nelly_L
  • Начална дата Начална дата
Това е последният ушит за 2010 год. гоблен, но чак сега успях да го кача. Готова комплектовка на Риолис. Шие се бързо и приятно, остават много конци, с изключение на метализирания конец за паяжината. Той даже не стигна. Панамата е с много големи дупки и изобщо не се сви при прането, което си личи. Това за тези, които се интересуват за комплектовките на фирмата, а ето и гоблена:

Ето с какво се занимавах последните дни. Днес чакам да ми го донесат в рамка и да го закачам в офиса.

Кончето е готово от 10 дни, но чак сега се наканих да го снимам. Моделът е от списание "Галерия бродерия" с конци DMC.

Маковете на Тоскана.
Отдавна е готов и исках да го сложа тук след пране и гладене, но явно това ще стане когато му дойде времето за рамкиране. Та го показвам, макар и в този му вид.

Рамкирана - моята серия на Хейгл. Жалко, че на снимките не личи колко са ярки цветовете.

Първият ми Майкъл Пауъл. Готов комплект. Невероятно удоволствие е да се шие. Даже контурът не ми беше досаден. Определено ще има и други гоблени на тази фирма.

Да ви представя току що завършеният слънчоглед на Чаривна Мит. Оригинален комплект, който имам благодарение на Оля. Уших го на един дъх. Много е приятен за шиене.

За тези, които са или ще го включат в плановете си, уточнявам, че схемата, която се разпространява в нета е оригиналната, но ключът е тотално объркан, с разменени и липсващи знаци.

Назад