Гоблените на Нели

• Началник на темата Началник на темата Nelly_L
  • Начална дата Начална дата

Nelly_L

Гобленар
Най-после се организирах и успях да снимам една мноооого малка част от моите готови неща. Тези, които ще кача сега, стоят за мостри в магазина на моя приятелка. Снимките правих набързо, та дано се е получило нещо.
Ама да не приказвам, а да показвам...

Започвам с последния ушит и рамкиран

Ами, това е за сега. Другите са закачени много на високо в магазина и нямяше кой да ги свали. Имам още 10-15 в рамки и ще ги покажа като ги снимам, както и тези, които все още не са рамкирани.

Хайде и една панорамна снимка на гобленчетата, закачени на високо...

Здравейте отново!
Амбицирахте ме с прекрасните си отзиви да покажа още малко от моята "терапия".
В началото, разбира се, имаше само фирма "Заря". Много нейни гоблени уших, много труд вложих, а сега стоят в дъното на един шкаф...

В тази група влизат "Възкресението" (ших го 4 години :uhhhh:), един Дон Кихот и още няколко, които днес даже не можах да намеря.

После фирма "Солария" започна да публикува схеми на гоблените си в един вестник...

Извинявам се! Снимките са ужасни, но навън има буря и аз снимам на лампа и без светкавица.
На живо гоблените са по-хубави, въпреки че тогава шиех 1:4 и сега не ми харесват толкова.
Ето и няколко "цвъчки"...:D

Ето един малък, но любим. Преди няколко дни, благодарение на вас, му намерих другарче, което чака да го ушия.

Повече в дълбокия шкаф няма да ровя. Ето няколко от следващия период, когато моя приятелка направи магазин за гоблени и рамки и вече беше лесно...

Много и красиви гоблени подарих, без да се сетя да ги снимам преди това. Намерението ми е да ги ушия наново, но като гледам колко имам за довършване, не знам кога ще стане...
И, да не взема да досаждам, ще завърша с "Исус чука на вратата"

Хайде и от мен нещо току-що завършено, топло-топло. Другарче за другите очички, намиращи се по-напред в темата. Сега следва "Аметист". Ще станат три в серийка.

Хайде още едно завършено нещо от мен. С намерение да станат три в серия заедно с Маковете на Тоскана и Италия.

Назад