Гоблените на juliana231

• Началник на темата Началник на темата juliana231
  • Начална дата Начална дата
Този не е мой, а на съфорумка . Няма страница и си позволявам да го покажа с нейно съгласие. Схемата е от нашия форум по картина на Алфред Гокел.

:clap:Много са красиви и оформени с вкус!Поздравления за красотите,които твориш!:kissyou:

Този не е мой, а на съфорумка . Няма страница и си позволявам да го покажа с нейно съгласие. Схемата е от нашия форум по картина на Алфред Гокел.
:clap:браво на нея аз преди години започнах другарчето му и ми остава съвсем малко но нещо не ми хареса и стои дълбоко замразен но не съм го шила 1:4:(

Юле, ти си като вулкан, от който изригва красота, красота...и отново красота...
Чувствам се повече от вдъхновена когато общувам с теб не само с думи, но и чрез твоите гоблени...сътворяваш чудеса от любими ретро дами до фантазия, всичко оформено с любов и вкус...
Подаръкът изненада в цялата си прелест е една пърхаща нежност, ако го докосна ще се разпилее на сияеща дъга от цветове...да оставим загадката-изненада за бъдещия притежател, със сигурност го заслужава...иначе не би го нарекла свой приятел...
:kissyou:...за теб, мила...за цялото ти старание, което се крие зад всяко бодче и всяка минута подарени в името на това да твориш и твориш...и все така занапред...

Последно редактирано:
Юле ти определено си като вулкан , кога успя да изшиеш всичкото това нещо , поздравления , всичко е много красиво и стилно :clap::clap::kissyou:

Много ми харесва.Поздравления за съфорумката.
А и ти колко красоти си натворила....

Здравей, отдавна не бях разглеждала страничката ти. Всичко е толкова хубаво, че ме вдъхновява да започвам да шия бързо, бързо...

Юле, ще ме изгонят от работа заради теб. От два часа седя и гледам отново и отново и отново всичко, което си сътворила. Тия последните джвъчки страхотно оформление имат, уникално паспарту :clap:

За почти три месеца сътворих това. Нали съм мека Мария само последното остава за мен. Другите са за мои колежки - за хубави поводи. Свадбарският Дименшън предизвика сълзи на радост, което ме трогна. Красив е нали?

:clap::clap::clap: Прекрасни са ,поздравления! Предстои сватба на мои много близки,надявам се ,че ми изпратиш схемата.:kissyou:

Юле, всички гобленчета са красиви, но сватбеният ме грабна от пръв поглед...как да не се разплаче човек от радост...и аз се развълнувах...е, не до сълзи, но ме докосна като съдържание, изпълнение, оформление - всичко е на ниво...
Браво, мила, поздравявам те, ...получаваш много...:kissyou:...и...:clap:...

Назад