Гоблените на juliana231

• Началник на темата Началник на темата juliana231
  • Начална дата Начална дата
За малко да пропусна тези красоти..............
Възхитителни са :clap::clap::clap::clap::clap:

Страхотен е Климт.Ти ли го комплектова?Има ли мъниста?Отдавна се каня да питам за гладенето ,ако има мъниста!

Последно редактирано:
Леле.... не съм показвала нищо от миналата година. Ето някои от нещата на които успях да направя прилични снимки.
Първите четири "поставих" във виртуални рамки. Дано ги одобрите. Последният действително е рамкиран и подарен. На живо е по-красив и чашата изглеждаше като дантелена.

Юле , не си показвала но много си шила. Колко гоблена показваш наведнъж. Всички са много красиви а чашката наистина е невероятна :clap::kissyou:

ПОСТ 146 МИ Е ФАВОРИТ!!!И 4-те СА МИ В НАЙ-БЛИЗКИТЕ ПЛАНОВЕ!!!
СПРАВИЛА СИ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЧУДЕСНО!!!:clap::clap::clap:

:clap: Браво Юле, защо ги криеш тез красоти, колко му е .....грабваш фотоапарата.
Както винаги ..стил:kissyou:

Затишие пред буря, точно така се получи..........

Ама бурята е повече от прекрасна............. :clap::clap::clap::clap::clap:

Ей, Юле, отново с удоволствие си ги припомних, въпреки , че на живо са в пъти по-хубави! Ама нали си имам и фаворити - шишетата и цветята, а за чашата да не говорим! Браво, пак с кеф си ги разглеждах и от сърце те поздравявам!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap:

Голямо удоволствие е този блекуърк.:idea: За съжаление третия остана неоформен.

Последно редактирано:
А сега опит да направя негатив.

И две картички /

Последно редактирано:
А ето и момиченцето от предишен пост, но вече в реална рамка . Позволих си малко нестандартно оформление, но за мое щастие беше харесано. И последно един натюрморт на Риолис.

Последно редактирано:
Ох, акъла ми взе :D
Кое от кое по хубави... но този шарен блекуърк просто ми събра погледа - това меланжирани конци ли са?
А оформлението на графиката много ми хареса - не си падам по графики, но така оформена бих закачила с удоволствие :loveglasses:
Браво за всичко! :kissyou: :clap: :clap:

Юле всичко е много стилно и красиво, перфектно оформено, но моя фаворит е опита ти на негатив :clap::clap::kissyou:

И аз да изляза от анонимност. Това е гоблена с който участвах в канкурса. Вярна на себе си го ших гобленов бод на 22 каунта. Виртуалната рамка ми я избра NIA, за което и благодаря от сърце. А благодарение на maleks ще имам магнитна стойка за схеми , като участник завършил първи гоблена си.

А това приготвих за близък приятел. Схемата е авторска на рускиня по картина на Хуан Миро-каталунец. Оформлението е нестандартно и много се надявам да се хареса.

гоблени

Здравей, изработила си чудесни гоблени. Всеки път с удоволствие разглеждам темата ти. Наред с новите неща започвам пак от начало. Обичам изобразителното изкуство и Климт. Гоблените ти са голямо вдъхновение. Продължавай все така.

Назад