Леле.... не съм показвала нищо от миналата година. Ето някои от нещата на които успях да направя прилични снимки.
Първите четири "поставих" във виртуални рамки. Дано ги одобрите. Последният действително е рамкиран и подарен. На живо е по-красив и чашата изглеждаше като дантелена.
Ей, Юле, отново с удоволствие си ги припомних, въпреки , че на живо са в пъти по-хубави! Ама нали си имам и фаворити - шишетата и цветята, а за чашата да не говорим! Браво, пак с кеф си ги разглеждах и от сърце те поздравявам!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap:
А ето и момиченцето от предишен пост, но вече в реална рамка . Позволих си малко нестандартно оформление, но за мое щастие беше харесано. И последно един натюрморт на Риолис.
Ох, акъла ми взе
Кое от кое по хубави... но този шарен блекуърк просто ми събра погледа - това меланжирани конци ли са?
А оформлението на графиката много ми хареса - не си падам по графики, но така оформена бих закачила с удоволствие :loveglasses:
Браво за всичко! :kissyou: :clap: :clap:
И аз да изляза от анонимност. Това е гоблена с който участвах в канкурса. Вярна на себе си го ших гобленов бод на 22 каунта. Виртуалната рамка ми я избра NIA, за което и благодаря от сърце. А благодарение на maleks ще имам магнитна стойка за схеми , като участник завършил първи гоблена си.
А това приготвих за близък приятел. Схемата е авторска на рускиня по картина на Хуан Миро-каталунец. Оформлението е нестандартно и много се надявам да се хареса.
Здравей, изработила си чудесни гоблени. Всеки път с удоволствие разглеждам темата ти. Наред с новите неща започвам пак от начало. Обичам изобразителното изкуство и Климт. Гоблените ти са голямо вдъхновение. Продължавай все така.