МИНИНАЦИОНАЛНА СРЕЩА за всички желаещи на територията на Сливен

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.

maleks

Гобленар
Модератор
Пускам темата за дебати относно междинната среща в Сливен.
Направена резервация за 5-6 юни

Място за нощувка :http://www.alpia-tur.com/offer_bg.html
Цени:
двойна стая - 50 лв без закуска
60 лв със закуска
Ако се съберем група най-малко 15 човека цените ще са:
50лв-със закуска и 40 лв без закуска
ако някой иска да ползва сам двойна стая тогава цената е 35 лв без закуска и 40 лв със закуска

СПИСЪК НА ЖЕЛАЕЩИТЕ:
Приемам заявки на ЛС, може и в темата.

за 5-6 юни
1.Пловдив - 4
2.Варна -4
3.Бургас -2
4.Шумен -2
5.Ямбол - 1 ?
някой да съм изтървала?

Последно редактирано:
За мен няма значение за датата. Устройват ме и двата варианта.
Записвам се.:yes:

и на мен ми се иска да дойда, но от сега не знам, че сестра ми иска да ходим на море юни, та ще кажая допълнително

Ох, аз на 5-ти съм на среща на випуска, но още не е 100 процента сигурно, така че ще кажа допълнително, като говоря с колежката, която смята да прави срещата!

Здравейте, съфорумки! Много ще се радвам, ако успеете да се организирате и се запозная с повече хора, които познавам само виртуално:kissyou:

Без да обиждам никой искам да кажа, че хотелът на който сте се спрели е меко казано "на майната си" , малко под лифтената станция за Карандила. Цените му са надути, защото е бивша резиденция на Т. Живков и има много по- хубави места в града. Повтарям, че това е лично мое мнение:kissyou:

Без да обиждам никой искам да кажа, че хотелът на който сте се спрели е меко казано "на майната си" , малко под лифтената станция за Карандила. Цените му са надути, защото е бивша резиденция на Т. Живков и има много по- хубави места в града. Повтарям, че това е лично мое мнение:kissyou:
Ками, ние от градът на "майните" едва ли ще се уплашим, че хотелът е на майната си.:D

Ако ще и в кабината на лифта ще спя, стига да няма вятър...че да не ме тресне морска болест...

Ками, не мисля,че в разкопания Сливен ще бъде много приятно за разходки, и ако правим такива за предпочитане е да ги направим сред природата в красивата планина. Но ти си права, нямаме нищо против, ако ни предложиш сносен хотел на по-добри цени, макар че вече сме направили резервация. Между впрочем този хотел ни беше предложен от местен човек запознат доста добре с обстоятелствата.

Ще се радваме да се видим с момичетата от Сливен и се надяваме да дойдат и други, поне от близките около Сливен райони.:kissyou:

Напълно съм съгласна с NIA. Градът ни в момента е като след бомбардировка, а Сините камъни са много приятно място за разходка. Пък и комплекса, който сте избрали, позволява да се уединим с нашето хоби далеч от чужди неразбиращи погледи.
Ще се радвам да се запозная "на живо" с всички вас, които ще дойдете на тази среща.:idea::kissyou:

Намесвам се защото многото предложения не водят до никъде ....
Определено съм за природната забележителност и предпочитам да се разхождм там а не по улиците на града :idea:

Приветствам идеята за сбирка в Сливен! Ще се радвам да се срещнем и запознаем!

Ками, ние от градът на "майните" едва ли ще се уплашим, че хотелът е на майната си.:D

Ако ще и в кабината на лифта ще спя, стига да няма вятър...че да не ме тресне морска болест...
Не е кабинков лифта, дано да не ти се налага да спиш там:D
Каня Ви на виртуална разходка из "Сините камъни":

http://vodoleika.multiply.com/photos/album/259/The_Blue_Stones_park_Sliven#

Записвам 2 бр. от Шумен, аз и сестра ми :greeneye:. Дано не ни мине котка път :D

Темата нещо замря.Не си мислете, че само Пловдив и Варна са канени - просто инициативата излезе от тях.
Днес разговарях по скайп, с някои от момичетата, които ще ходят.От тяхно име искам да помоля тези, които ще ходят на тази среща - моля , не носете подаръци, по-добре насочете усилията си към благотворителната тема на Djina 59.
Но от друга страна - всякакви вкусотии, както и "приятелите" на Дорис няма да се връщат:gipsy:.
Разбрах, че някои хора са се обзавели с розови маратонки...:D

Хайде да се включа и аз.

Тъй като срещата е по наша инициатива, не можем да очакваме каквито и да било ангажименти от страна на момичетата от Сливен, освен тяхното присъствие. Ще бъде на всички ни приятно да се запознаем лично с тях и да си прекараме чудесно.
За сведение на всички - нямаме предварителна програма, всичко ще е импровизирано и ще решаваме на място. Имаме идея за разходка в планината, но и това ще решим като се съберем. Нека да уточним само начален час ,предлагам 14.00 ч да се съберем. Ако има други предложения - давайте, сега е времето. Нека и момичетата от Сливен предложат кога ще им е на тях удобно за големия купон.:party:

Варна - все още не е уточнен транспорта, но при всички случаи ще пристигнем около 12.00 ч.

Момичета, нека да се уточним - срещата на всички да бъде в Шато Алпиа. Всеки, който може от Сливен, Ямбол и околностите да дойде, няма значение дали на следобедната среща или вечерта. Не всеки има възможност да присъства и на двете. Ще се радваме да се видим с всички.:kissyou:

Относно резервацията - всеки сам да си я направи, но да казва,че е за гобленарската среща.
А за купона вечерта имаме зала само за нас.:idea:

Стискайте ми палци да се оправя до събота.Вчера се пльоснах по очи , като хокеист , на теракота.Незнам как съм се извъртяла, всички падат по гръб, аз по очи с чаша кафе в ръка!Не стига, че се счупи любимата ми чаша, приземих се в локва кафе и отломки.Един час седях с лед на коленете, оправиха се.
Днес цялата ми предна физика ме боли.:(Единственото ,което мога да вдигам е игла и панама:D.

:DЧак ти завидях!:D
АЙде оправяй се,че после да разказваш как е минала срещата!:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад