МИНИНАЦИОНАЛНА СРЕЩА за всички желаещи на територията на Сливен

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Maleks, оправяй се бързо, че те чакаме в събота!:idea:Тебе и всички останали, които смятат да се включат в мини националната среща. А Балканът над Сливен така се е раззеленил, сякаш иска да е по-хубав за вашето гостуване. :D:kissyou:

За момичетата от Пловдив и Варна - резервирани са 4 двойни стаи на името на Мария Александрова, със закуска.
marji,оправям се само от мисълта за срещата:D.

Последно редактирано:
:idea: Момичета, няма ли желаещи от Бургас да ходят на срещата?????
А от Ямбол???

От Ямбол има една, която "с единия крак вече е тръгнала към Сливен":D Цитирам mari_ar и горещо се надявам и другият крак да го последва. А бургазлийки нещо си мълчите:confused:Защо така? Ако няма други мераклии, Кейси, хващай автобуса и ела поне ти. :idea:

Последно редактирано:
А ние понеже ще пътуваме с кола и мога да стигна до " Била" в Сливен...........до толкова познавам града, а може и до центъра да се оправя.:idea: Дали ще има желаещ от Слевен да ни посрещне пловдивчанки и да ни съпроводи с кола или да се качи при нас- до хотела.
До там сигурно няма да се оправя.:gipsy:
Иначе от Пловдив до Сливен няма да е проблем.:)

За момичетата от Пловдив и Варна - резервирани са 4 двойни стаи на името на Мария Александрова, със закуска.
marji,оправям се само от мисълта за срещата:D.

:confused:За мен трябва апартамент, защото съм с "група шотландци":idea::D

:D Какви са тия кодирани думи момичета? Така като чета май ще е доста интересно.

:D Какви са тия кодирани думи момичета? Така като чета май ще е доста интересно.
Кейси, ела е ще видиш!
Дорис, ще нося подаръка от Деница, в случай че си окапе гащите...
Направо отивам да го слагам в сака.:gipsy:

Кейси, ела е ще видиш!
Дорис, ще нося подаръка от Деница, в случай че си окапе гащите...
Направо отивам да го слагам в сака.:gipsy:

не знам за тебе ,ама на мен какво ми се случи днес......:D Имам много да разказвам:D

А ние понеже ще пътуваме с кола и мога да стигна до " Била" в Сливен...........до толкова познавам града, а може и до центъра да се оправя.:idea: Дали ще има желаещ от Слевен да ни посрещне пловдивчанки и да ни съпроводи с кола или да се качи при нас- до хотела.
До там сигурно няма да се оправя.:gipsy:
Иначе от Пловдив до Сливен няма да е проблем.:)

Нямам кола, но съм готова да ви посрещна на Била и да ви съпроводя до хотела, ако се намери място за мен във вашата кола.:idea:

Дорис, тия шотландските нали знаеш че са ми любими :gipsy:
Лелее тя се почна от сега :D

:kissyou: Момичета, живот и здраве там сме. Като виждам каква е атмосферата тук във форума, представям си как ще е там. Може би няма да мога да катеря баирите, но ще съм там.
marji, имам една молба - кажи къде продават прослувутите СЛИВЕНСКИ МИЛИНКИ ? Преди години/като учих там/ имаше една малка фурна под кино;;Българка;, дали още е там? :idea:

Не знам за коя фурна говориш, но ги има на няколко места - на Двата аслана, по главната до комплекс Печ, до пожарната... Ти само ела, пък милинките са лесна работа...:D

Последно редактирано:
marji, аз навремето живях на главната, тогава беше ''Ленин''33 и точно до нас беше фурната.

Не съм много по баирите ,ама и аз искам милинки... :idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад