doris Гобленар 28 Февруари 2010 #1 Привет! Искам да ви покажа моите гоблени , Някои са мноо..ого преди да открия форума и си личи:idea: Първият ми гоблен- Естесвено не е оригинал ,но като всеки "първи " си го харесвам
Привет! Искам да ви покажа моите гоблени , Някои са мноо..ого преди да открия форума и си личи:idea: Първият ми гоблен- Естесвено не е оригинал ,но като всеки "първи " си го харесвам
doris Гобленар 28 Февруари 2010 #2 :idea: Този е от същия период на "миналия век"- бъдете снисходителни !
doris Гобленар 28 Февруари 2010 #3 Този съм го шила в продължение на 12 години, бях стигнала до средата ,а когато открих форума го довърших за 3 месеца! :kissyou:
Този съм го шила в продължение на 12 години, бях стигнала до средата ,а когато открих форума го довърших за 3 месеца! :kissyou:
doris Гобленар 28 Февруари 2010 #9 Тази ми е ЛЮБИМА! :loveglasses: Последно редактирано: 28 Февруари 2010
doris Гобленар 28 Февруари 2010 #11 Единственият "подарен" ,но фризьорката ми МНОГО ЗАСЛУЖАВА!:kissyou:
doris Гобленар 28 Февруари 2010 #12 Тази графика е последния,за сега готов гоблен , но е МОЯТА ГОРДОСТ!:kissyou: Последно редактирано: 28 Февруари 2010
doris Гобленар 17 Декември 2010 #14 КОЛЕДА Малко коледно настроение и на моята страничка...:idea: и любимите ми "преспапиета"....:gipsy:
anito11 10 Януари 2011 #16 doris каза: Малко коледно настроение и на моята страничка...:idea: и любимите ми "преспапиета"....:gipsy: Кликнете, за да разширите... Много красиво!!! :clap: И аз си залитам по преспапиетата, но за съжаление не съм ушила още такова ... амбицираш ме!
doris каза: Малко коледно настроение и на моята страничка...:idea: и любимите ми "преспапиета"....:gipsy: Кликнете, за да разширите... Много красиво!!! :clap: И аз си залитам по преспапиетата, но за съжаление не съм ушила още такова ... амбицираш ме!
Amazonka 10 Януари 2011 #17 Коледните неща са чуденси,този на черната панама не съм го виждала а е доста впечатляващ!
rodich 10 Януари 2011 #18 Снежан е чуууууууден! Но пък аранжировката на ушитото преспапие е много стилна! Супер са!
neli_ 10 Януари 2011 #19 Рядко посещавам темите с готовите творби,но като гледам съм изпуснала доста красоти.Преспапието е прекрасно,но този снежен човек е голям сладур.
Рядко посещавам темите с готовите творби,но като гледам съм изпуснала доста красоти.Преспапието е прекрасно,но този снежен човек е голям сладур.
nvvs 10 Януари 2011 #20 :clap::clap:Много добре си подбрала рамката!!! / а за това което говореше вчера , очите ми изтекоха, нищо не видях/
:clap::clap:Много добре си подбрала рамката!!! / а за това което говореше вчера , очите ми изтекоха, нищо не видях/