ANIMONI 29 Ноември 2010 #21 Разкошни макове с маргаритки-ще те топлят през дългата зима.А детелинката с подковата дано носи много късмет на новият си собственик.
Разкошни макове с маргаритки-ще те топлят през дългата зима.А детелинката с подковата дано носи много късмет на новият си собственик.
pepina_p Гобленар 29 Ноември 2010 #22 Мелницата е страхотна!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap: Да си пожелая и в моята колекция да го имам!!!:kissyou:
Мелницата е страхотна!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap: Да си пожелая и в моята колекция да го имам!!!:kissyou:
mamanushi 7 Декември 2010 #25 Направих първата си новогодишна играчка и нещо мини за късмет. Все не ми остава време да шия повече.
jivi 7 Декември 2010 #26 Много хубаво късметче се е получило,хареса ми идеята:clap::clap::clap:И за играчката :clap:
mamanushi 11 Декември 2010 #28 Моята нова работа- калъф за фотоапарата, който ми подариха за рождения ден моя мъж и синовете. Последно редактирано: 13 Декември 2010
mamanushi 6 Януари 2011 #31 Първата работа за новата година - подарък за приятелка. Само смених панамата нямах бяла.
anito11 6 Януари 2011 #34 Много е оригинално калъфчето за фотоапарата! Пожелавам ти да правиш многооооооооооо снимки на ушити гоблени!!! А подаръка за приятелката е превъзходен!
Много е оригинално калъфчето за фотоапарата! Пожелавам ти да правиш многооооооооооо снимки на ушити гоблени!!! А подаръка за приятелката е превъзходен!
Лили 6 Януари 2011 #35 :clap::clap:Подаръка е много красиво и стилно гобленче.Дано се хареса на притежателката.
M mi6o Гобленар 11 Януари 2011 #39 Честито!Да ни показваш,много снимки с този апарат!Подаръка за приятелката е разкош!:clap::clap: