mamanushi показва

Всичко е повече от прекрасно, на очите ми останаха в "Къщичката...."А каква прелест е на живо...точно домът на мечтите ми ( ама с тях ще си остана :idea:)

E, невероятна къщурка!!! Много красива, Ваня, ама наистина по снимките в конкурса не предполагах колко е красива! Е, във фейса една дама беше казала, че няма значение колко лоши са снимките, то ние всички знаем, че гоблените са прекрасни/ туй за Вилер/ :))) да, ама то сега много фирми, много нещо, няма как да ги знаем всички гоблени :)))))

Прекрасни Ваня, честито! Къщичка , къщичка -мечта!Поздравления за всичко, което си сътворила-красота!:greeneye:

Много ми харесаха и трите ти нови попълнения ! И рамките много им пасват - абе с една дума " бижу " :loveglasses:

Много са красиви гобените, mamanushi, а и рамките са "вързани" прекрасно с тях.

Както винаги изпипано до съвършенство.:clap:
А тази къща по картина на Томас Кинкейд , имате ли схемата или е готова комплектовка?

"Очарователната къща" е готов комплект на Анхор. Имаше преди 2-3 години разпродажба на по-стари модели.

След приключване на конкурсите за тази година да покажа и моите:

И новите : за стаята на внучката, за новата къща на големия син, за пенсионерането на съпруга с намигване от моя страна...
2318aae0d03b8e9aa79336f9d4b28ad5d4325c290811847.jpg

Тези хортензии са ми в плановете,ама те моите планове за десетилетия напред хихи.Като шотландски боец ще живея 400-500 години

Назад