mamanushi показва

Отдавна нищо не съм показвала. Това е най-новото от мен - Тоскана- любимата ми- от Риолис, оригинален комплект, размер 30/40 см, 14 каунт. А и макове има, така че много я харесвам. Ще шия още неща на тема Тоскана, това е втория след ДИМ. Досега не бях шила на Риолис и много ми хареса - схемата едра, цветна, конците Анхор и доста останаха. Остава достойно да я рамкирам.

Ле ле страхотeн е. По принцип не съм маниак на тема Тоскана и много малко гоблени на тази тема харесвам, но този е един от от тях. Прелестен е! Маааалко ти завиждам ;) :kissyou:
п.с. Може ли да те помоля за схемата. Щом конците са анхор бих могла да си го комплектовам. Иначе комплекта в интернет е много скъп. Твоя от къде е закупен?

Последно редактирано:
Моя е с намаление - под 100 лв., от времето когато тепърва внасяха Риолис и имаше промоция 10 или 15% не помня вече.
http://club.osinka.ru/search.php?search_id=e&q=%F2%EE%F1%EA%E0%ED%E0+%F0%E8%EE%EB%E8%F1&search_author=&forum=57&time=all&f=a

Виж моя пост има ги качени,но ключа е в ДМС по моему. Ако ще го шиеш да отида да погледна в магазина на живо.

Много е красива тази Тоскана!:clap:Страхотни цветове! Поздравления!

Прекрасна е тази Тоскана.Отдавна съм и хвърлила поглед,ама ми се струва малко скъпа.Почитателка съм и аз на гоблени с пейзажи от Тоскана.

Обожавам Тоскана , а тази е рядко красива и въздействаща!!!:loveglasses::clap:

:confused:Заинтригува ме!Толкова истински изглежда,че ми се доходи до Тоскана!Пък и тези макове-да ида да видя дали е достоверна картината!:clap::clap:Браво,много е красив!Наистина ми се доходи там!:idea:

Най-новия ми ДИМ, а Тоскана - рамкирана. На дневен ред е Holiday Village започнат вчера.

Назад