mamanushi показва

Това са най-новите ми неща.
6bbdbb92e50ct.jpg
[/url][/img]
64c13ea93b5at.jpg
[/url]
Останалите ми гоблени в рамки и без можете да видите тук.http://picasaweb.google.bg/nushi.hristova/Gobleni#

Вчера успях да завърша поредния процес. Така ще се комплектова с лалетата от Италия.
a117b6164027t.jpg
[/url][/IMG]

Днес успях да завърша първия си ДИМ, който ще е подарък за рождения ден на малкия ми син. Много съм доволна от резултата.

А сега още нещо ново. Ших го заедно с еднорога, но днес го приключих - Цветовете на Прованс от Мари Кьор.

Днес приключих с новото ми семплерче от Мари Кьор - Средиземно море. Уших го за 2 седмици - леко и приятно .

Днес завърших лодките на Вервако. Имах проблем със схемата, но благодарение на Манка го разреших. Докато го ших ми се искаше да съм на една от тях и да съм в морето. Много приятно излъчване имат.:-|

От доста време не съм показвала нищо, освен че уших още 2 гобленчета с детелинки и ги подарих на синовете, преди дни завърших и гоблена от Анхор, който беше в пролетната им брошура. Заснех го с мобилния и още е непран, но нямах търпение да се похваля. :-|

По някаква причина каквото ушия по лятната идилия и все е грешно и се налага да разшивам. Реших да го оставя за кой ли път и от утре ще започна един нов процес - Тоскана от Риолис по оригинална комплектовка. Хванах намалението от фирмата вносител, макар че и с намалението беше доста солена цената.Заради гоблена не успях да дойда на нац.среща в София, но тази Тоскана ми е на сърцето, както и всички други на тази тема. Решила съм да си направя колекция на дизайни на Тоскана от всички фирми, които успея да намеря. След някой и друг ден ще покажа и нещо дребно , което заших днес .:-|

Днес завърших лодките на Вервако. Имах проблем със схемата, но благодарение на Манка го разреших. Докато го ших ми се искаше да съм на една от тях и да съм в морето. Много приятно излъчване имат.:-|

Обичам този гоблен ...
Пожелавам ти да се качиш на някоя от лодките :kissyou:

Поздравления! Много ми хареса колекцията ти - богата, стилна, разнообразна. :clap:

Нуше,макар и непрани маковете и мргаритките греят като истински.Новият ти ако е този за който си мисля също е красота.УСПЕХ.

:kissyou:Красива галерия!Все стилни гоблени!Явно си падаш по лодките !Чудесно!Последните са ми любими!Поздравявам те и давай смело ,че срещата ей сега ще дойде и трябва да показваш красоти !:clap::kissyou::flower:

:clap:, чудесни нови попълнения !!!! Явно си на "вълна макове":loveglasses: Спорна работа!:kissyou:

Много свежо и цветно гобленче се е получило. Червените макове винаги са ми напомняли свободата да живееш без да се съобразяваш с другите. Успех и в новото ти начинание. Също страхотен гоблен ще стане.

Изпрана и изгладена е вече Мелницата на Анхор. В последно време се хванах да направя няколко дребни неща, които не са за мен. Утре се надявам да ги изпратя по предназначение.:-|

:clap::clap::clap:
първа видях тези красоти
Поздравявам те и двата гоблена
са прекрасни:kissyou:

Назад