За любителите на Golden Kite

Пореден отчет.
Беше стана
В това дъждовно време,снимките станаха тъмни,но цветовете са някъде посредата.

Ира, прекрасна картина, а това, което виждам ушито е много красиво!!!:clap::clap: Търпение и успех!
ya-ya, и тук да изразя възхищението си от картината, която се получава! Браво!:clap::clap:

Имам чувството ,че балконите на сградата са надвесени над мен!Има толкова много детайли ,а са невероятно изразителни и релефни....Съвършенство!

Момичета...чета,чета-изчетох целиа форум!Гледам,гледам...И ми се ще да започна отначало!Мислех,че нещо съм ушила и аз,но като видях вие какво правите...наистина нямам думи!Моите адмираций за всички вас!:clap:Много ще се радвам да ми помогнете да започна!

Много ще се радвам да ми помогнете да започна!
Чудесно е, че тази фирма има нов любител и надявам се последовател...тук всички са мили и отзивчиви и със сигурност ще ти помогнат...кажи конкретно от каква помощ имаш нужда...

Ами...със сигурност искам да шия ГК,но не знам не дали,а как ще се справя?Шила съм не много,но и...абе не лоши неща!На Солария,1 Вилер,Милена стил...но само петит.

Миналата година,когато почина баба ми,се замислих логично и за неизбежното в живота ни.Може би само хора като вас,биха разбрали мисълта ми,че когато умирам,ще ми е мъчно за това,че няма да мога да шия!Братовчедка ми каза,че съм малко луда:D!Но това е нещото,което поддържа живота ми смислен-иначе толкова безсмислен!

ya-ya със всяко показване на гоблена ми харесва повече и повече! А темпото ти на шиене е завидно!Браво

молба за помощ

Лривет момичета!Шиете прекрасни гоблени!!!:clap:Следя с интерес красотите,които създавате!!!Възхищавам ви се.:clap: Имам схеми на три GK,но нямах куража да започна такъв голям и сложен гоблен.Сега имам повод,който ме амбицира. Момичета,искам да ушия гоблен за сина на морска тема.Нямам конкретен модел....2356-Norwegian Ship under Sail;2324-Sail and Empress;1184- The Shore of the Turquoise Sea;1049-View of a Port;1701-Lighthouse... Синът ми бе приет във военноморското и затова искам да му подаря нещо "морско". Клетвата му е на 6.10. и ще пропусна за съжаление националната среща. :idea: Приемам всякакви идеи и предложения. Предварително благодаря. Лек и успешен ден на всички!!!:kissyou:

Здравейте,Марияна! Едва сега попаднах на информацията,че имате схемата на "Lighthouse",ако правилно съм разбрала.Аз пък привършвам "The Shore of Turquoise Sea".Става великолепен! Много Ви моля да ми изпратите въпросната схема,ако я имате!Аз мога да Ви се реванширам с доста схеми на GK,някои от които съм ушила.

Здравейте,Марияна! Едва сега попаднах на информацията,че имате схемата на "Lighthouse",ако правилно съм разбрала.Аз пък привършвам "The Shore of Turquoise Sea".Става великолепен! Много Ви моля да ми изпратите въпросната схема,ако я имате!Аз мога да Ви се реванширам с доста схеми на GK,някои от които съм ушила.

Привет!
Аз лично съм много любопитна и бих искала да видя готовите и етап от този,който шиете в момента.
Проверих в архивите си и се оказа,че имам тази схема.Ще ви я изпратя малко по-късно.

Последно редактирано:
Назад