За любителите на Golden Kite

Хайде днес да се отчета и аз. На 18 май започнах ГК 1181, Der Canale Grande, Venedig, художник Friedrich Nerly the Younger, степен на трудност 5. Започнах го от горен ляв ъгъл. За една седмица имам ушита 1 страница от схемите. Напредъка е нищожен на фона на размера на гоблена, но все някога ще стане.

mila_an прекрасен избор. А за размера и скороста- те хубавите неща стават бавно, но пък резултата си заслужава.

искам да попитам нещичко, шия Virgin with angels и имам един цвят White (бял), търсих в каталозите, но не намирам такъв. Имам отпреди един цвят, който е Blanc и се чудя дали е същият :confused::confused:

Момичета и аз не съм се отказала.Започнах 1872 /нямам картинка/ но все още няма какво да покажа.Малко по нататък ще бъде.
Желая успех на всички .:kissyou:

Unknown_lady , mila_an , чудесен избор и още по- чудесно начало .:clap: пожелавам ви бързо шиене и да показвате етапчета по-честичко , че и ние да ви се радваме.
Аз съм в нещо като творчески застой , въобще не ми се шие , нещо ме е напуснал ентусиазма. Но пък това не значи , че не ви се радвам на вашите работи.:kissyou:

Kamelia впечатляващо красив гоблен ще си имаш:clap:
Mila_an, направо ме разби със скорост!Докато аз кретам с моята лейди, ти ще ушиеш 1-2 ГК!Прекрасни, меки, пастелни цветове - ще стане чудесен!
А как ми се шие и как нямам минутка свободна да седнаааааа:(

О, Kaluga, браво! Чудесно се получава! Ама и ти не си играеш- шиеш с голяма скорост! Този гоблен ми е един от фаворитите. Успех от мен!

Браво момичета!:kissyou:
Всички се движите със страхотна скорост и показвате красоти,коя от коя по-хубави.
......А как ми се шие и как нямам минутка свободна да седнаааааа:(
Това все едно аз го казах:DЗатова не чакайте скоро етап от мен:(

Наистина е красив !
А това е мои 10 листа от галерия!
Ихааа! Каква скорост, какво нещо- не казваш ти, ама май си се уредила с реактивна игла и ме караш благородно да ти завиждам за темпото. :D Страхотно се получава -браво!:kissyou:

Леле, колко много красота!!! Браво на вас Kaluga, Lili49, Unknown_lady, Kamelia, Mila_an (дано не пропускам някой)! Винаги като влизам във форума отварям тази тема и се радвам на прекрасните картини, които творите.Аз също не бездействам, но така съм опаковала гергефа,че не е дошло време до снимка. Само да ви кажа, че съм на гребена на вълната и ми липсва само сърф-игла да се приплъзна по-бързо по листите на схемата.Дай Боже свободно време и скоро ще се отчета.:kissyou: и успех на всички!

благодаря на всички за посрещането, Вие ми действате стимулиращо, като Ви чета и гледам краситете които шиете зная защо се захванах с такъв гоблен

Браво момичета големи красоти показвате.Как да се удържи човек.:idea:
А аз една седмица борба със конци и схеми:gipsy: най накрая успях да ушия едно лисче.

Назад