За любителите на Golden Kite

При подготовката на големи количества коледни украси и участия в игри,ти на това му викаш малко:confused:

Тонка , ако твоето е костенурско темпо-моето какво да е...аз съм доста по назад,но го шия и от 2 месеца де ,като завърша още малко и аз ще покажа етапчe...гоблена е невероятен ...заслужава си труда и те поздравявам за куража първо ти да се навиеш да го шиеш , а след това да навиеш и сурия луди като теб да започнат да го шият. Прекрасно изпълнение!

Момичета страшно съм ви задължена за подкрепата! Без вас сигурно щях да го захвърля, много по труден ми е от ангелите. Ще тръгне и по-бързичко след Великден...много забежки с дребосъци съм запланувала до тогава :D irenazr щастлива съм , че не съм сама с тази лудост!!!Браво и за твоя кураж да го започнеш, с огромно нетърпение ще чакам да видя етапче!:kissyou:

Невероятен :PPИдва ми да крещя от удоволствие.Незнам защо,но сетивата ми са омагьосани като го гледам:clap:

:clap::clap::clap:Голяма красота си сътворила Пете!!!Имаш си шедьовър и ти се възхищавам !!! Колекцията ти се превръща в галерия от класика. Адмирации!!! Ще очаквам другата прелест..

Имаш още едни поздравления и от мен. Сега наистина чакам и аз да видя кой ще е следващият. :kissyou:

Невероятна красота :clap: :clap: Поздравления за огромния труд и търпението да завършиш този не лек проект.Като гледам колко детайли има,немога да си представя колко нерви ти е коствало всяко бодче :PP Но определено си заслужава.Сигурно вече си подготвила следващия проект,а ние с нетърпение очакваме да го споделиш с нас :kissyou:

Назад