За любителите на Golden Kite

Ели, благодаря ти за показаната красота.
В момента съм в къщи, след пневмония, сменям и работното си място и за това имам повече време.Съзнавам, че спокойствието ще свърши бързо, но съм решила да го захващам този гоблен, пък когато стане:D
Вече си поръчах панамата и сега съм на път да определя номерата на конците в първите 6 листа на схемата.
В момента в който започна ще се похваля тук, че много кураж ще ми е нужен:idea:

mamani,гобленът е съвсем нов.Пуснат е на 22.12.2011.Така че няма да го намериш в интернет.Mожеш да закупиш само схема,цената в сайта е 75.99$.

Здравейте мили дами. Надявам се не сте ме забравили. След дълго отсъствие се появявам с готов ангел. След петнадесетмесечни родилни мъки:idea:...voila

Толкова нежен и изящен е станал твоят ангел.Красота!
Като знам и колко е труден ,а и тези бели цветове...Каквото и да кажа , малко ще е.:clap::clap::clap:
Избра ли вече следващия?

:clap::clap::clap::D Не е важно колко време си го работила,важен е резултатът, а той е изключително красиво въздействащо превъзходство:loveglasses:

:clap::clap::clap:Браво за търпението,упоритостта да сътвориш тази красота.
Много красота и нежност струи от този гоблен.

Превъзходен е станал твоят Ангел. Поздравления за избора, търпението, умението, бързината и красотата, която си създала. Един от прекрасните гоблени на ГК.:clap::kissyou:

Божествен е!!! :clap::clap:Много бързо го завърши, а и през лятото не шиеше!С какви размери се получи?

Просто нямам думи - толкова е нежен и изящен. Аз нямам кураж да шия ГК, затова се радвам на вашите. :clap::clap::clap::clap::clap:

Назад