За любителите на Golden Kite

toni68 като се зарових там и ...няма излизане:D
още не съм го намерила но довечера продължавам.Аз съм го виждала ушит и е много хубав но не знам кой от двата варианта е бил-със или без мартеници.
kaluga невероятна скорост:clap:

Конете ще почакат 2-3 месеца.През това време ще събирам конците полека-лека.
Дейзи,момичето в Осинка,което го ши е с ник ЛендГрейп.
Сега ще поровя да видя кой вариант е шила.

Така и не разбрах кой вариант е шила.Съжалявам.

Последно редактирано:
И аз 2 часа прелиствах темата им и не можах да разбера кой вариант е шила. Регистрирана съм във форума и ще я попитам на лични:kissyou:

Ето това е гоблена на момичето от руския форум с ник Ленд Грейп.Надявам се да не я обидя като публикувам тук нейния гоблен.Получих отговор шила го е по схемата с "мартеници" и е просто фантастичен! Каза, че сега шие един който е с единични цветове и съжалява, че не го е започнала и него по схема с "мартеници".

Наистина е страхотен-решено,с мартеници ще е.Само да напредна с другия и ще започна и този-той е по малък и по лесен.От поне 2-3 години съм го видяла някъде и съм го харесала ама доскоро мислех ,че е на ХАЕД.
Много благодаря за инфото:idea:

Здравейте момичета:kissyou: Ще помоля и тук, ако на някоя от вас и попадне схемата на този ГК да я сподели с мен http://www.goldenkite.com/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/0e5af80a5d8c.jpg :loveglasses: Много е красив :loveglasses:
Много е хубав наистина. В моите колекции го няма, но ако някой го намери, моля да го сподели и с мен:idea:

Последно редактирано:
За пръв път го виждам-но е много хубав:loveglasses:
Тези дни доста се рових при рускините-в темата за ГК-защо ми се струва ,че има неща които ги няма в официалния сайт,или аз нещо пропускам:confused:

Дейзи,точно така е .При рускините ще ги срещнеш като"Индивидуальный заказ".По лична молба на дадено момиче,Маркус й разработва схема.
След като го ушие,ако тя желае,тогава разпространява схемата.
А освен това има гоблени,които вече не се предлагат.Това са по-стари разработки.

Колко ли струва това удоволствие-да ти изработят схема:confused:
И за да не спамя само-ще се отчета ,че вече уших 1 лист ама ще снимам като станат 2 ,че още нищо не се вижда...

Аз го намерих в раздела на последни качени в галерията .Дали е гоблен и аз самата не знам :( Просто информацията, която е към него ,че е качен на 17. 03. 2011г. А, ако има желаещи може да се организираме и да ни направят схема на тази красива картина :loveglasses:

GK качват картинки с примерни модели и всеки може да гласува за тези, които му харесват. Не се задълбочих, но явно смисълът е след това да разработят най-харесваните. Този е един от тях.
Може да се гласува за неограничен брой модели, но само по един път. Този е в топ моделите - 45 гласа до тук и има голяма вероятност да стане гоблен.

Последно редактирано:
Момичета и аз го харесах много, така че ще се включа и аз при условие че го поръчате.Бройте и мен. :thumbup:
Дайте ми линк да мога и аз да гласувам.:confused:

Не разбрах как се гласува..или може би трябва регистрация:confused:
Аз си харесах четири - пет от цветята:D
А очите ми останаха в едни големи червени гладиоли:shock:

Назад