boqna 2 Септември 2010 #4 След дъъъълго отлежаване в шкафа,Gypsy-то отново излезе на бял свят.:scared:Ето едно етапче
boqna 26 Октомври 2010 #5 Пак изневерих на Джипсито:shhh:,ама какво да се прави-започнах това моделче за подарък на майка ми.
boqna 22 Януари 2011 #6 Ето над какво се трудя в момента.И двата са за подарък.Първият ще го оформя като бебешка визитка ,а вторият е за рожден ден:greeneye:
Ето над какво се трудя в момента.И двата са за подарък.Първият ще го оформя като бебешка визитка ,а вторият е за рожден ден:greeneye:
boqna 5 Февруари 2011 #12 :kissyou:Благодаря на всички!Много се забавлявам с това гобленче-само като му видя скъсания чорап и ми се оправя настроението
:kissyou:Благодаря на всички!Много се забавлявам с това гобленче-само като му видя скъсания чорап и ми се оправя настроението
marti Гобленар 5 Февруари 2011 #13 Много е готин леприкончо, тъкмо като за моя мъжо :gipsy:. А с бебо до къде си ?
boqna 5 Февруари 2011 #14 Бебо е оставен да спи,че на брат ми рождения ден наближава и затова бързам с леприкона.