boqna 3 Март 2011 #21 :kissyou:Благодаря,момичета!Вече е даден за рамка-утре се надявам да е готов :idea:
boqna 3 Юли 2011 #22 Да си поизтупам праха от темичката с новото ми начинание-детелините на Фуджико.Пак гоня срок,надявам се да успея да го завърша навреме:greeneye:
Да си поизтупам праха от темичката с новото ми начинание-детелините на Фуджико.Пак гоня срок,надявам се да успея да го завърша навреме:greeneye:
delhina Гобленар 3 Юли 2011 #24 Хубав гоблен,но лично мен много ме измъчи...Успех и дано не срещнеш трудности!:kissyou:
nvvs 4 Юли 2011 #26 :clap::clap:Фуджикото си почнала, красота!! С това темпо ще ги ушиеш за отрицателно време!!
boqna 4 Юли 2011 #27 Благодаря,момичета,за подкрепата.По закона на мърфи точно сега се струпаха и хиляди други задачки,но все пак се надявам да не забявам темпото
Благодаря,момичета,за подкрепата.По закона на мърфи точно сега се струпаха и хиляди други задачки,но все пак се надявам да не забявам темпото
daniel4i 4 Юли 2011 #28 Боянче, Леприкона е много хубав, и аз го ших миналата година, голям е сладур. Новото ти творение също е хубаво. :kissyou:
Боянче, Леприкона е много хубав, и аз го ших миналата година, голям е сладур. Новото ти творение също е хубаво. :kissyou: