Гоблените на rosanka1965

017271638.jpg

017271643.jpg

017271647.jpg

:idea: Ето това са част от моята скромна колекция.Малко по нататака ще ви покажа и останалата част.

:clap:Много са красиви .Всички са големи и си представям колко труд си положила.Успех и за напред

Чудесни гоблени:clap:Предвид техния размер, представям си колко време ти е отнело.Аз да си призная, като видя голям неушит гоблен и се плаша :shy2:

Роси, колекцията ти е прекрасна, класическа и много стилна, поздравявам те за това, което си сътворила и ти пожелавам да продължаваш да твориш с такава пара!:clap:

Още една баба има тук! :clap:Сисито ти е много хубаво и макар ,че се заричам -стига Вилер,пак ми се иска да имам и този в колекцията си;)

Големи, трудни и красиви! :idea:
Поздравявам те за чудесната колекция от гоблени, които си сътворила! :clap:

Ей, че хубава колекция! Ще повторя момичетата преди мен, много красиви и сложни гоблени си ушила!:clap:Кога успяваш да ушиеш толкова големи неща?:confused:

Красиви гоблени!Повечето са големи и от любимите ми!Поздрави и за избора на дъщеря ти ,като първи гоблен!Казват,че "Коне на водопой носели щастие в дома" .С удоволствие ще поглеждам в страничката ти.:kissyou::clap:

Назад