Гоблените на rosanka1965

Ето ги и последните които имам

017291374.jpg

017291378.jpg

017291381.jpg

Последно редактирано от модератор:
Момичета това ми е първия гоблен които уших на кръсчета,шит е на българска панама с 3 ката конец но нещо не ми се получава.Много прозира,но в Добрич никаде няма аида.
017504510.jpg

Поздравявам те - всички са много хубави! Не се безпокой , че прозирало - на снимката въобще не се вижда. Аз тъмните цветове и на Аидата ги шия с по една нишка в повече. Ако това те устройва и толкова те дразни- мушкай вместо традиционно примерно по три, както си го шила, на тъмното да е с четири. На мен обаче и така ми хареса!!:clap::clap::clap:

Единстввеното скромно в страничката ти си ти самата.Имаш колекция за която всеки би ти завидял.

Благодаря ви момичета че оценявате моят скромен труд.Вашите са също много красиви и те ме вдахновяват да продалжавам.:kiss:

Страхотна колекция:clap::thumbup:Гоблените ти са страхотни-хич не е скромна колекцията ти-на нея всеки би завидял:kissyou:

Прекрасни гоблени и всичкия ви труд заслужава аплодисменти.:clap::clap:
С такава колеция всеки би се гордял .

:kissyou:Роси, много си скромна ,мила. И на това ако му казваш "скромен труд". Имаш страхотни и стойностни гоблени. Гордей се с труда си!!!!:flower:

:clap::clap::clap:Прекрасна колекция от красиви и големи гоблени :blueflow:

Благодаря Ви момичета.Вашите също са прекрасни.Сега бързам с едни хъски за подарък на зетя и нямам много време за писане.Ще покажа когато го довърша и няколко дребошлъци.Лек и спорен ден от мен

Назад