моите гоблени в рамки

• Началник на темата Началник на темата puxito
  • Начална дата Начална дата
тук ще поставям готовите ми гоблени в рамки това е първият готов
51nar.jpg

благодаря ви момичета вие сте голям стимул и сте много готини за всички вас:kissyou::kissyou::kissyou:

Докато прочета,че търсиш идея ти вече си готова.Много е сладко.Дано му се зарадват новите собственици.
...:D.. И аз така..точно дочетох темата с молбата...и накрая тя ни препраща вече да видим в готовите..
Страхотно е гобленчето, толкова веселко и зареждащо с енергия! Убедена съм,че страшно ще му се зарадват!:kissyou:

ето го и него готов дойде точно днес когато моят съпруг има рожден ден

Ле-ле Тони рамката е страхотна-дърворезба ли е? Гоблена грее в него. И между другото честит рожден ден на съпругът ти-много здраве и късмет му желая.

днес ви я показах току що завършена обаче и се усмихна късмета да и намеря рамчица и вече е готова и ще чакаме да дойде рожденният ден на моята приятелка -мисля че ще я изненадам приятно

Последно редактирано:
Да ви покажа подаракът който изработих за рожденният ден на Ели1958 с много любов и желание-мила Ели исках с това малко подаръче да те направя щастлива -дано да съм успяла защото знам какво е да си далеч от родината и в добавка много много:kissyou:

ето да покажа и това чудо дето ме измъчи ама го направих най накрая -не му се дадох :D

Назад