моите гоблени в рамки

• Началник на темата Началник на темата puxito
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета ,днес с голяма мъка си открих темичката ,рамкирах 2 патока и реших да ви ги покажа като малка детска колекция

и това е една молитвичка която завърших онзи ден ,днес я рамкирах и в понеделник ще отпътува за новите си притежатели ,направих я за мои виртуални приятели които се нанесоха в нов дом ,мисля че ще ги зарадвам приятно

Хайде да покажа моите готови нещица докато още не са отпътували към новите си притежатели-ще ги зарадвам за коледа:idea:

Последно редактирано:
току що завършено и утре ще пътува към един Николай:idea:

Последно редактирано:
Да ви покажа последните неща сътворени от мен-тези слънчогледи заминават за софия ,моята приятелка има рожден ден и реших да я зарадвам

а тази молитва най- накрая е за нашата къща

Моите първи опити със сърчица,разбира се с малка помощ от моята приятелка Ели1958-благодаря ти мила за помоща:kissyou::kissyou:

Ето новото ми гобленче-закачка ,което ще ходи при моя близка приятелка

Днес направих тази кутийка,която отива за подарък -закачка в нея ще има различни по цвят кондоми:D:D

Последно редактирано:
Темичката ми направо се покри със прах,нооо нямам това време както преди,сега направих едно подаръче,и бързам да ви го покажа:gipsy:

Олеле, вече си приготвила и великденската украса :eek: :D
Много са сладки яйчицата! :clap: :clap: :clap:

Яйчицата ми създадоха страхотно настроение, а мадоната е просто прекрасна :clap::clap::clap:

Рамката придава цялостния завършек на гоблена-поздравления:clap:-избрани са с вкус!Красота!:clap:

И тук не съм успяла да надникна ,а имало за какво.Тони ,всичко сътворено от тебе е прекрасно.А рамките са чудесни.Наистина си за завиждане,защото в града ти има такъв дърводелец със златни ръце.Както виждам обичаш да правиш подаръци,което е добре обаче е време и да помислиш за себе си.:D:kissyou::kissyou:

Назад