Бисквиткините етапи

• Началник на темата Началник на темата biskvitka_
  • Начална дата Начална дата
biskvitka_, поздравления за прекрасната феичка и за скоростта, с която я шиеш.:clap:
Моля те поясни ми дали панамата, на която шиеш е лен 32 каунт, или друга панама и от къде е купена. Как шиеш, на кръстче с 1, или 2 нишки, или гобленов бод, през 1, или през 2 нишки на панамата, . От снимката не става ясно. Извини ме за проявения интерес, но ми се иска да шия цветя на лен 32 каунт, не съм шила до сега и търся съвет от човек с вече натрупан опит.:flowerlove:

sianie35, smeshko, Елиза, благодаря!

Елиза, панамата е лен Belfast 32 каунт, шия през една нишка на кръстче с два ката конец.
Купих я от Милена стил. Цветът е антично бяло, в техния каталог незнайно защо се води шампанско.

i-4.jpg

Извинявам се за поредното гигантско фото :-|
Останаха светлия крейник и контура, както и мънистата, които ще зашия след като изпера и изгладя гобленчето.

Прекрасна става!Ако започне да шие вместо теб свирни да ти дам няколко гоблена за довършване...

Ето тук да се похваля с красивия и нежен подарък, който нашата мила Малвинка ми подари. Благодаря, сладка и скъпа приятелко, трогна ме много с този хубав и ефирен гоблен! Обичам те! :kissyou::kissyou::kissyou:

Леле, Малвинче! Страхотен подарък! daniel4i, честито! Виждала съм финната изработка на Малвина и много се радвам за теб!Няма какво да кажа друго освен :clap::clap::clap::clap::clap:

Дани, много се радвам, че ти хареса!

Мариета, благодаря, за мен това е голямо признание!

Назад