Бисквиткините етапи

• Началник на темата Началник на темата biskvitka_
  • Начална дата Начална дата
Страхотни неща си показала, но аз знам, че имаш още много - започнати и завьршени.... :clap:Да ги покажеш и тях - ти си завьршен творец, и изработваш много ситни бродерии - трябва повече хора да ги видят!:kissyou:

Мъникът е станал разкошен!:clap::clap::clap:

Браво на изпълнителката, Браво и на създателката!:kissyou:

Малвинче, и аз се присъединявам към въпроса на Иренче - Кога ще си покажеш и другите начинания?

Започнах подготовката за празниците (май позакъснях малко...).

Огромни благодарности на Мариета за схемата. Най-накрая и аз си имам автопортрет :gipsy:

Не съм правила сладки по рецептата, тъй като няма да има време да отлежат и омекнат до Рождество. Може би следващата година.

Леле, Малвинче, кога успя да го избоцкаш:eek::eek:!
Страхотно е станало!:clap::clap::clap:
Направо ме разби със скорост!

Хич не съм бърза, просто имах конците, а и то няма много за шиене. Може и за един ден да се избоцка, на мен ми отне седмица.

Да покажа сега над какво се трудя: шиещата феичка на Нора Корбет.
Панамата е антично бяла 32 каунт, конците са ДМС, Анкор и крейник, засега...
022179577.jpg

Трябва да се получи това:
022179640.jpg

Последно редактирано:
Инересна е феичката, пожелавам на всеки да има в ръката си по една мъничка феичка да му помага да препуска по-бързо из панамата :D

Инересна е феичката, пожелавам на всеки да има в ръката си по една мъничка феичка да му помага да препуска по-бързо из панамата :D

Присъединявам се, ефирна и нежна е сладурката, ама на тоя каунт си е подвиг шиенето!:kissyou:

Много красива и нежна е тази фея, а и скоро май ще я търсим в темата с готовите:clap::kissyou:

Тази фея не съм я виждала:-|, но и аз съм съгласна, че скоро ще я видим при готовите:D! Браво, Малвинче, този каунт е труден, а ти се справяш страхотно на него:clap:

Mimiko, _Veronika, kati31, cecunka и Marieta_, Благодаря ви, момичета!

Феичката вече е с пеньоарче, още малко да пошия, и ще го покажа.

Мариета, самият каунт не е труден, големият зор идва от мънистата. След като изпера гобленчето (няма как, панамата е разчертана), няма да мога да зашия мънистата, които имам. А по-ситни просто не намирам, въпреки помощта на приятелки и обикалянето по магазините.

Феичката е много нежна, за пръв път я виждам, страшно ми допадна бисквитената рецепта :clap: !:flowerlove:

nikoll, Даниел4и и Кроти, благодаря ви, момичета! :kissyou:

Пеньоарчето е готово, както обещах. Но нещо не мога да се преборя със снимка.бг, та се наложи да я кача на друго място. Извинявам се за огромното фото :-|
i-3.jpg

Назад