обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
поръчка се заформя за криф и за рогоблен. ще изчакам още малко и ще поръчвам

момичета, рогоблен пристигна :idea:
много моля тези, които искат да платят с банков превод или запис да ми пишат зада им пратя данните.

момичета, рогоблен пристигна :idea:
много моля тези, които искат да платят с банков превод или запис да ми пишат зада им пратя данните.
Аз ти писах на ЛС, но забравих да питам от кой град си. Току виж се окажем градски :D

значи със софиянки мога да се видя към 4-5ти септември. утре пътувам към мичурин, та пътьом мога на някой да метна в бургас примерно

значи със софиянки мога да се видя към 4-5ти септември. утре пътувам към мичурин, та пътьом мога на някой да метна в бургас примерно
Ами ако моге6 ми се обади утре в Бургас и да си взема гоблените.
Имаш ми тел. да се обадиш. За мен така ще е по добре. A ako ще пращаш с наложен платеж - Велина Рускова Вълчева

Последно редактирано:
Аз да се похваля, вече си получих колетчето с гобленчетата. Много ти благодаря jumper, супер си :clap::kissyou:.
Момичета, някоя от вас да е сменяла оригиналната панама с нашата си родна? Сякаш предпочитам да шия на нашата и с по-малка игла, но се притеснявам дали ще стигнат конците и какво въобще ще се получи.

:idea:Вече въпроса е приключен.Сега да питаме Демпърчето:confused: ще има ли нова заявка да се стягаме.:kissyou:

Може да съм малко нахална но да попитам Дженпърчето няма ли да има нова заявка за гоблени.:angel:

Назад