обща поръчка рогоблен и криф

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
не ми остава време напоследък, но пак много се събрахте за криф, та се ориентирайте и до 2 седмици ще направим поръчка. за рогоблен няма да е скоро, че трябва да се съберат повечко хора

:( Къде мога да видя какви гоблени имат Криф? Не открих другата тема, моля, помогнете. :kissyou:

:party:Да се похваля и аз-и мойто гобленче пристигна.Благодаря ти много jumper:flowerlove:

Честито на получилите! Със здраве да си ги ушиете. Аз още чакам. До сега съм нямала проблеми с българските пощи, дано и този път не се изложат!
d0nka, Лили покажете и вашите гобленчета, че да им се полюбуваме и ние!
:kissyou:

Честито на получилите! Със здраве да си ги ушиете. Аз още чакам. До сега съм нямала проблеми с българските пощи, дано и този път не се изложат!
d0nka, Лили покажете и вашите гобленчета, че да им се полюбуваме и ние!
:kissyou:

Моито гобленче е доста шарениика но ще видим какво ще стане.Гинева това е.

Най-накрая се наканих да си снимам поръчания гоблен. Ето го и него, нищо че вече го подарих на мама, защото тя се влюби в него :loveglasses:

Искам и аз да поръчам гобленче.Може ли само да ми обясните как става всичко.На кого да почъчам и т.н.Благодаря ви!:kissyou:

ОК.Искам непременно да ми кажете когато ще се поръчва.Стига да не затруднявам някого.Имайте ме на предвид.Благодаря ви.:kissyou:

Здр. Аз също желая да си поръчам гоблени. Моля кажете кога ще е поръчката. Пробвах сама да си поръчам от саита но не можах.

ами няма достатъчно кандидати. хайде който иска нещо да поръчва да ми пусне ЛС с поръчката си и ще се ориентирам колко хора сме

:baby:
Нова съм във форума, може ли някой да ме ориентира за цените на тези красоти?

Назад