Кафявоочка ,ти направо ни заряза! Кафенцето ти ни липсва! Дано се оправдаеш ,че твориш нещо от твойте хобита! Хайде момичета, днес е петък-супер ден,размърдайте се и някой да почерпи поне с усмивка!:kissyou:
Момичета ,същата голяма мартеница е има и в гр Панагюрище. Тя е дело на братя Ангелови - собственици на фирма " Градус"- те са родени в Панагюрище, но по големият брат живее в гр. Стара загора.
Момичета ,същата голяма мартеница е има и в гр Панагюрище. Тя е дело на братя Ангелови - собственици на фирма " Градус"- те са родени в Панагюрище, но по големият брат живее в гр. Стара загора.
Честит празник на всички!
Къде се изгубихте, та не пишете вече три дни?Аз ви чета редовно, макар и да нямам винаги време да пиша.:greeneye:
Желая ви слънчев празничен ден !:kissyou:
Много "тематична" ви е била миналогодишната мартеница И при тебе има резултат! При това положение дано тая година са ви направили някаква под формата на гърненце с парички - дай Боже пак да има резултат, че да си отдъхнем малко от тая криза
Честит 8 март мили момичета- е, поне на тези , които го празнуват !Че много спорят напоследък ,че бил комунистически празник.Аз лично мисля,че няма значение какъв е ,а да има повече празници!! Бъдете обичани!