Тлака(добро утро,добър ден,лека нощ)

Добро утро колежки и тук там колеги.Има една приказка ,че гладна мечка хоро не играе,затова за да ви спори шиенето за закуска ви поднасяям вкусни палачинки.За диетиците със сиренце/двете по -препечени/,а за любителите на сладичко като мен -с шипков мармалад.Който иска да заповяда,който иска сам да си ги направи:1яйце,лимонада,2л. суха сметана,сол и брашно.От всичко слагам по собствена преценка.разбивам сместа в литрова каничка и готовата смес е около 0.800л.Приятен ден и мнооого усмивки.нали не съм била,забравих за празника-честит празник и от мен

Последно редактирано:
Добри утро и успешен ден :kissyou:
Честит ни празник - на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти.:gipsy:

Добро утро.Анимони благодаря за прекрасните палачинки от мен кафето за някои второ.:coffee:
На всички студенти ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!:party:

Добро утро, момичета, и добър ден за станалите по-раничко :idea:
Горещо подкрепям такава темичка. На всекиму понякога се иска да си поприказва с приятели :D
А аз искам днес да ви поздравя с едни прекрасно видео. Онемях пред таланта на това момиче: (само да поясня преди да започнете да гледате, това е пясък върху осветена повърхност )
http://pelapapas.com.mx/htmls/animacion-arena-2.html

Спорен и усмихнат ден на всички, въпреки студа навън!!! :kissyou:

Закуска отдавна мина но да ви почерпя с вкусни кифлички с шоколад и смлени орехи и :coffee:А за добро настроение оставям на някоя от вас да избере песен за поздрав.

Добро утро, момичета, и добър ден за станалите по-раничко :idea:
Горещо подкрепям такава темичка. На всекиму понякога се иска да си поприказва с приятели :D
А аз искам днес да ви поздравя с едни прекрасно видео. Онемях пред таланта на това момиче: (само да поясня преди да започнете да гледате, това е пясък върху осветена повърхност )
http://pelapapas.com.mx/htmls/animacion-arena-2.html

Спорен и усмихнат ден на всички, въпреки студа навън!!! :kissyou:

НЕВЕРОЯТНО!ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ!!!ТОВА Е ТАЛАНТ.........:clap::clap:

Честит първи сняг. Сигурно всички сте навън да правите снежни човеци, че никой не се е сетил да пише тук. :D

НЕВЕРОЯТНО!ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ!!!ТОВА Е ТАЛАНТ.........:clap::clap:

Ако не се лъжа, това е победителя в шоуто "Англия търси талант" - наистина е нещо уникално. А кой ли ще стане победител в нашето шоу "България търси талант"? :confused:

Хей,момичета ,къде се изгубихте.Никоя не се сеща едно кафе да почерпи.Аз ще го направя с това от емотикончетата,а някоя от вас може да спретне и по-красиво: :coffee::cookies: Вчера се мъчих да прикача 4 нещица които сложих в рамака,но нито чрез външен сайт,нито директно във форума става.Дали е от компа или от нета,че и той бавно се зарежда.Някоя от вас има ли го този проблем?Сега пак ще се пробвам.

Добро утро,

За вчера незнам , но в последно време често се случва да не се прикачат снимки от външните сайтове.При мен доста картинки изчезнаха.

Малко късничко прочетох и видях темата, но искренно споделям, че ми създавате невероятно настроение!
ЧУДЕСНИ СТЕ!

Добро утро на всички, които имат възможност да си пият сутрешното :coffee: с любимия форум. Въпреки времето навън ви пожелавам лек и успешен ден.

Сняг се сипе над полето аз и кафето от Вени истинско удоволствие.
Желая на всички един спокоен и прекрасен ден.
:kissyou:

Щастлива Нова Година!

:kissyou:Стига сте мързелували ! Тази година никой не е почерпил ни кафе ни кроасанче ! липсвате ми !:kissyou:

Назад