да ви покажа и моите творби

Благодаря , ви момичета , че ви харесават дечицата .:kissyou:Схемата ми е от форума .Шие се много приятно .А и крайният резултат е добър.

:D Крастата си е краста, а Дименшънс са като нея: въртим сучим все на него налитаме - той ни хваща окото и ни пълни сърцето:idea:. Много сладко гобленче си ушила предполагам пак за подарък. Много ми е интересно кой ще бъде следващия гоблен, предполагам нещо по-голямо и ....... дали няма да е пак на любимата фирма, ти овладя техниките перфектно, колко му е да се пребориш с още един :gipsy:, а аз любопитната ще надничам и наблюдавам. :flowerlove:

Веси ,благодаря ти за изказаното мнение !:kissyou: Наистина ,гоблените на Дименшънс много ми харесват.Следващият ,който започнах е Цветният Париж /схемата е от форума/.Започнах го преди няколко дни .Имам до средата вече Йерусалимската св. Богородица,но тъй като шия само вечер след работа , а той е с много светли и преливащи цветове съм го отложила за по светлите дни .Не ги показвам на етапите , защото снимките , които правя с фотоапрата са големи , а не мога да ги намалям.

Щом е Димейшън -няма как да не е прекрасно!!!Много хубавo гобленче!Ще чакам да видя следващия шедьовър на тази фирма.:clap:

Последно редактирано:
Минче, последните ти попълнения са страхотни :clap::clap::clap:

Последно редактирано:
Здравейте!

Доста се полутах , докато си намеря страничката! Най-накрая и аз да ви покажа нещо .Изработила съм го за подарък по избор на снахичката ми.

Назад