да ви покажа и моите творби

Благодаря ви момичета за хубавите думи! Радвам се ,че моят първи гоблен на Dimensions ви e харесал.Съпругът ми също го хареса.Той е запален рибар.за това такъв му избрах

Много добър избор ,съпругът ти няма как да не е доволен.Чудесно е ,че уважавате хобитата си!

:clap::clap::clap:Поздравления за прекрасния подарък, който си изработила за съпруга си - повече от сигурна съм, че е щастлив и горд с подаръка и съпругата си. Справила си се чудесно и с изработката на Дименшънс и с оформлението - просто е перфектен, а като зная как изглеждаха цветовете на живо още преди да го завършиш съм повече от сигурна, че и самият гоблен в завършен вид на живо е още по красив. Много ми е интересно, кое ще бъде следващото ти предизвикателство.:clap::kissyou:

Подаръка изработен в екип е страхотен. Браво на всички помощници и на главния майстор! :clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:, браво, много хубав е станал. Изборът на рамка е много добър, ама много добър.:thumbup:

:( Моят още си стои без рамка.

ако не беше за подарък сигурно и моят щеше да си постои без рамка ,но той е за специален човек и за това веднага го облякох .

Браво на теб за прекрасният гоблен, който си ушила. А и облеклото му е направо супер. Много ми хареса как изглежда.
Чакам да видя какво ли ще е новото ти начинание :confused:

Весели празници.

Поздрави :kissyou:

това е за подаръче на едно малко сладурче.а вторият е за моите деца които живеят в далечна Австралия.Дано да им хареса! Снимките не са много добри и за това моля за извинение!

Последно редактирано:
Сватбения гоблен е станал прекрасен. Справила си се чудесно. А детския гоблен е много сладък.:)

Поздравления за богатата колекция.Два пъти разглеждах всичките ти гоблени и не можах да си избера фаворит.Всичките ми харесват.:clap:

Поздравления за богатата колекция.Два пъти разглеждах всичките ти гоблени и не можах да си избера фаворит.Всичките ми харесват.:clap:

И аз отново, и отново разглеждам цялата колекция и всеки път харесвам всичко все повече, и повече. Подаръка за Австралия е невероятен:kissyou:Поздравления, а пък за съпруга ти - много оригинален и рамката - също!

Здравейте!

Скоро май няма да мога да ви покажа завършена творба ,за това ето един от моите гоблени,но вече с рамчица

Невероятна колекция имаш, миличка! :clap: Всичко много ми хареса! А ще е удобно ли да помоля за схемата на рибаря? :confused:Предварително ти благодаря! :kissyou:

Едва намерих страничката си. Много време не съм показвала нещо готово , но и нямах .Ето едно малко и красиво гобленче, което изключително харесвам . Дано и на вас да ви се понрави!

големи сладурчета са тези, и цветовете много ми харесват. Твой ли е подбора или са оригиналните?

Назад