обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
от кой град си? можеш за начало от магазина да си избереш нещо по-малко и да започнеш с него

от Мадан съм.ами сега си поръчах от нета, но не знам дали ще мога да разчета схемата

А ако няма кой да ти покаже,ела ми на гости. :loveglasses: Толкова хора съм научила, и на теб ще покажа.:idea:Случвало се е дори и във влака да покажа и науча някой.:D

аз във влака един мъж научих, той ми е гордостта. и жени понаучих, а колко запалих по фъкането ...... не случайно ми вика една съфорумка червенокосото бедствие
поръчката я чакам тази седмица, имало е някакво объркаване и сега ще дойдат на два пъти, но не е проблем. та моля ви да ми дадете адресите си на ЛС, 3 имена, град, код, и точен адрес

Момичета (тези който си поръчаха Криф),

Направи ли ви впечатление, че квадратчетата на схемата са 11x11 бода, а не 10x10? Аз броих, броих.. все 11 ги изкарвам..... много странно ми стана.... Добре, че го забелязах на време, че мислех на българска панама да го започвам и щях да се чудя какво става и защо не ми излизат нещата......

Момичета (тези който си поръчаха Криф),

Направи ли ви впечатление, че квадратчетата на схемата са 11x11 бода, а не 10x10? Аз броих, броих.. все 11 ги изкарвам..... много странно ми стана.... Добре, че го забелязах на време, че мислех на българска панама да го започвам и щях да се чудя какво става и защо не ми излизат нещата......

Според мен са си 10/ 10, нещо бъркаш при броенето..Пък и тази панама..с тия двойни ленти много заблуждава...

Росто, извинявай ,аз говоря за Рогоблен..

Джъмпър ,ако се организира нова поръчка към Рогоблен,свиркайте,че съм хвърлила око на едни ножички:idea:..

jumper може ли при следващата поръчка на Рогоблен да ме включите и мен. Предварително благодаря.

Наистина квадратчетата са 11 на 11.Моя гоблен е на обикновена панама,мисля 16 каунт.Схемата е на отделни листове и отчетливо са разграфени отделните квадрати и знаците в тях са 11.Всъщност моя е Криф.

Джъмпър ,ако се организира нова поръчка към Рогоблен,свиркайте,че съм хвърлила око на едни ножички:idea:..

Голямо рязане ще падне,и аз съм си заплюла едни ножички,ставаме две :thumbup:

Сега че почистя темата от старите поръчки,за да почнете на чисто,да си поръчвате

Много моля, включете ме и мен в новата поръчка. Такива красоти видях, че се чудя какво по-напред ми се шие.
А тези момичета, които си поръчаха миналия път - къде може човек да види нещо от готовите гоблени?

Момичета ,ако не е нахално от моя страна може ли и мен да ме включите ,освен ножичките съм хвърлила око и на един - два гоблена

Статус
Not open for further replies.
Назад