обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Много моля, включете ме и мен в новата поръчка. Такива красоти видях, че се чудя какво по-напред ми се шие.
А тези момичета, които си поръчаха миналия път - къде може човек да види нещо от готовите гоблени?

Виж в етапите на Малекс...На тъмно и на светло....

Момичета може ли някоя да каже или покаже част от схемата на Рогоблен, как изглежда? Искам да разбера какво се има в предвид под цветна схема- цветна тип Вилер или такъв тип

Последно редактирано:
mimiko точно това което си показала е цветна схема:idea:
Затова в сайт им пише под всеки гоблен,че гоблена е с -черно бели схеми и такива цветни,всеки различно предпочитание има та затова.Аз предпочитам черно бялата,така цветно например не ми е удобно,не че няма да свикна да шия и по нея ....

manka благодаря за отговора и на мен не са ми удобни този тип :idea: ще помисля още малко дали да поръчвам :confused:

manka благодаря за отговора и на мен не са ми удобни този тип :idea: ще помисля още малко дали да поръчвам :confused:

Те си имат и черно бели схеми,какво имаш предвид че ще мислиш?
Моя гоблен,който си го поръчах от там,е с черно-бяла.

Включете и мен в поръчката, моля!И моля Манка да каже тук ли да пишем какво искаме или на лични на нея.

Много блестят цветните схемина лампата вечер,защото са на офсетов печат и са гланцирани.Малко мъчение.

Те си имат и черно бели схеми,какво имаш предвид че ще мислиш?
Моя гоблен,който си го поръчах от там,е с черно-бяла.

ще мисля, че имам много почнати, комплекти които чакат и отдавна вече няма място по шкафовете, макар че един повече или помалко:confused:

Момичета, моля за едно уточнение - че не съм разбрала. Значи сега събираме поръчки за Рогогоблен, нали? И който има поръчка - да се обърне към Джъмпер. До кога е срока?
И другият ми въпрос. Събира ли се в момента поръчка за Криф, и ако не кога ще има? А ако да - към кого да се обърна.
Извинявайте за въпросите:(

Момичета, моля за едно уточнение - че не съм разбрала. Значи сега събираме поръчки за Рогогоблен, нали? И който има поръчка - да се обърне към Джъмпер. До кога е срока?
И другият ми въпрос. Събира ли се в момента поръчка за Криф, и ако не кога ще има? А ако да - към кого да се обърна.
Извинявайте за въпросите:(

За каквото се сетиш,питаш джъмперчето:idea:

ш списъка си, щом си мипратила мейл или лс. аз пак ще дам списък преди да поръчам

Включих се ...Пуснах ЛС с поръчката на jumper . Да опитаме и рогогоблен.
Че една алегория ме омагьоса:D

Статус
Not open for further replies.
Назад