обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Мили момичета днес си взех гоблените от пощата страхотни са ! Изказвам специална благодарност на manka и jumper. Благодаря момичета и весели празници от мен :kissyou::kissyou::kissyou
v.php

нещо не се справям със снимката.............

Здравейте и от мен и аз получих моята поръчка от Рогоблен .Съжалявам че по рано не ги снимах страхотни сте jumper и manka.Благодаря ви много че ни зарадвахте толкова много.А ето и снимките:kissyou:

и аз да се похваля днес едва успях да ги взема,благодаря и на двете момичета за труда и усърдието по свършената работа!

:thumbup: Ами аз го започнах. Не се наложи да шия с иглата за пуйката.
Но моля, кажете ми как промушвате отзад конеца.Служебната игла, т.е., тази от комплекта ми е много удобна, но ми идва нещо дебела и трудна за промушване.:confused:

Малекс,
точно мислех да те питам какво стана ,кога ще си снимаш гоблени,ти пък вече си го и подхванала..На оригиналната панама ли го започна? Иглата много трудно минава отзад...почти силово:D, с борба ..Аз от зор изкривих една игла и установих,че с нея ми е по-лесно да шия..защото е много твърда панамата (казваха,че омеквала с времето..ама моята все още си е "на кора")
Успех!

dushkova , вече смених иглата и се промушвам идеално.
leti_at, на оригиналната панама я започнах.Наистина е като филтър за кафе, но крайния резултат май ще си струва/пу,пу/ -все пак гола мацка е, не е слон.
Снимки - след няколко дни в етапите.

zdraveite

momi4eta ako ne e kasno iskam i az da si pora4am goblen.az za parvi pat 6te probvam da brodiram, no ne znam ot kade da si namerq 6ablon i kak da zapo4na.s kakvi konci, kakva panama.ako nqkoi moje da mi pomogne 6te bada mnogo blagodarna :idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад