обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Според мен варианта от пост 37 и този от 39 е един и същ./поне това имах предвид, като го писах/.
На едното гише се получава пратката, на другото се праща записа.
За манка също нека да е удобно пращането на парите да е по еднакъв начин/в случая - запис/

Както решат организаторите, че им е най-удобно- Джъмпър и Манка...
Джъмпър в предните си постове беше дала и вариант: гоблена на всеки, Манка да го пусне с наложен платеж....т.е. тя ще си е пресметнала към цената на гоблена + доставките извън Бг и в Бг...Това ще е крайната сума,която всяка от нас дължи..
Така , за да си освободиш гоблена от пощата, първо плащаш наложения платеж и всичко е ок..парите си заминават директно обратно..
Както го решите момичета , ние сме благодарни за жеста ,който правите към нас, защото това все пак си е и доста голям ангажимент!
Благодарим ви!:kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте. Искам да попитам за колко време би дошла поръчката. В другата тема момичето беше споделило, че за седмица е пристигнала пратката.

ето и временният списък
van4e to 77.6142
77.6147
2.81
2.62

iliana67 4.16

Аня 6.76
6.75
zezata 5.21

oonato 2.34
2.16

малекс 2.11
44.16

shebek1733 5.34
5.14

Violeta Atanasowa 3.63

Манка 6.91
6.63

Vaikiki 6.74

Лили 6.74

didka32 2.81
5.18

delhina 4.28

tsvety 6.71
6.85

Последно редактирано:
за криф
Светла Петрова 767, 768, 769
mina 763 кръстчета
аби1004 815, 1123
rostso 761

Последно редактирано:
:(:(А мен защо ме няма в списъка.Сигурно момичето не ми е получили поръчката.И да се съди Манка аз ще мълча но ще пиша тук .И аз искам гоблен под № 6.74 не ме изпускаите искам го.За гобленов бод че ми е по лесен.:kissyou::kissyou:

Дано да съм била разбрана че моите ги искам за х бод............но и гобленов да е пак стават:kissyou::D

за всеки случай ще го напиша и тук, гоблените с кръстат бод са почти двойно по-скъпи, да няма после изненадани от цените

и аз като не разбрала искам да са с гобленов бод,благодаря че писахте да не стане грешка

И аз си харесах един гоблен момичета... отдолу пише някакви различни цени и аз като не разбирам...та да уточня искам гобленов бод 1:1.Може ли някой да ми поясни за тия цени защо са различни?
http://www.rogoblen.ro/detalii/494/

първата цена е за черно-бяла схема и конци
втората за щампа и конци
третата за цветна схема и конци
който не е уточнил какъв бод иска, автоматично съм му сложила гобленов. да ми пишат тези, които искат кръстат бод

Статус
Not open for further replies.
Назад