обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
момичета, смятам да пусна обща поръчка на рогоблен, който иска да се включи да дават номера на модела и адрес на лс или скайп jumperche или имейл jumperche@gmail.com

В кюпа съм с теб,къде без мен,нали си ми другарче
a4dff7b71a4820a18f6269d0ddf230f5.gif
,даже вече си го заплюх гоблена,кой ще си поръчам:kissyou:

След като видях на Корни гоблените,които си е купила от тази фирма,съм твърдо и аз да си взема,нищо че панама не била хубава,поне така пишеше в другата тема,или греша.:confused:

ами една такава като пластмасова стои, но се свиква. то си е въпрос на захват явно, за мен панамата не е проблем

Последно редактирано:
Аз си взех един техен гоблен и съм много доволна, конците са предостатъчно поне за още един и много лесно се шие на тази панама 1:1.

Момичета, идеята е страхотна, но дайте повече инфо- как ще става изпращането на парите до този който прави поръчката и съответно плащането?
По обратният ред пак-как ще стигнат поръчаните гоблени до заявителите им?:confused:

Благодаря Ви:kissyou::flower:

ами търси се доброволец, който да получи цялата пратка, тъй като аз не съм в бг. той разпределя после гоблените и ги праща по пощата. парите ги превеждате на обикновенна бг сметка после или с пощенски запис. аз се ангажирам със списъците на поръчващите, самата поръчка и плащането

ами търси се доброволец, който да получи цялата пратка, тъй като аз не съм в бг. той разпределя после гоблените

Манка,манка:idea: но може и друг,ако е по-свободен от мен,и има желание де:kissyou:

Последно редактирано:
a FARA ATE/pal.Krif,DMC,Puppets значи без конци
b.set ate pt.GOBLEN/pal.KRIF (+euro5.66) конци криф за гобленов бод
c.set ate pt.ETAMINA/pal.KRIF (+euro9.70) конци за аида кръстат бод

shebek1733 щом си си харесала пиши на jumper и и дай номерата на гоблените,които искаш да си купиш.:idea:

мисля към 01.12 да пускам поръчката, че да дойдат до края на месеца. на кой каквото не му е ясно да пита тук или на лс

Айде малко да направим уточнения,кое как ще е ? Кой ще ги получава в Бг? Как ще стане после разпращането?Колко човека сме в тази поръчка?
В заявките,които давате на jumper пишете и с какъв бод да е гоблена,моя определено си го искам за гобленов бод,кръстчетата не са ми стихия:D
Да направим малко коментарии тук,преди тя да даде поръчката,че време нямаааааа:confused:

аз сега изготвям още списъка и ще го публикувам тук, за да си свери всеки поръчката. общата поръчка ще получиш ти скъпа Манка, щото друг не е изявил желание. плаща всеки сам, ако искате и общо на мен ми е все тая. когато Манка каже, е е получила гоблените, започва плащането. пращането от бургас до вас уточнявате с Манка, съотвено и пощенските разходи се полагат на нея. ако решите всички да ги получите с наложен платеж и Манка е навита после накуп да ми ги преведе парите, аз съм за и ще е най-чисто. ако някой иска да ми преведе на мен сумата и на Манка отделно за пощенските, също е ок

Статус
Not open for further replies.
Назад