творби-RAJA13

• Началник на темата Началник на темата RAJA13
  • Начална дата Начална дата
:shock: Лелееее!!! От къде толкова време намери, за да сътвориш тези красоти? :clap:, чудесна колекция!

Момичета, здравейте! Честита ви Коледа, Нова година, Баба Марта и Великден - със закъснение. Често съм във форума, но ми е трудно да пиша. Ето някои нови неща

Детското е за подарък и една азбука. Надявам се следващия път да прикача нормално...

поздрави

Здравей Paja! С голямо удоволствие разгледах страничката ти - поклон пред труда ти!:clap: А защо не мога да видя гоблените от първата страничка?

Първата страница и аз не можах да я отворя , но това което видях ме остави без дъх , много са красиви:clap::clap::kissyou:

Нямам думи, смаяна съм - така красиви, елегантни и трудни неща си сътворила! Само мога много, много да :clap::clap::clap:

Аз къде съм спала досега не съм видяла страничката ти.Прекрасни гоблени,огромен труд и невероятна красота.:clap::clap::clap::clap:

Благодаря ви, момичета! Само съм много зле с прикачвачването и затова са надолу с главата. Има ги в Snimka.bg - raja13 Sofi Goren и там са нормални.

Назад