Pepito 17 Април 2010 #23 прекрасни са последните ти гоблени , много ми допаднаха буквите и пекарката . имаш чудесен вкус.
venipetgab 17 Април 2010 #25 RAJA13, поздравления за огромната ти и прелестна колекция!:clap::clap::clap:
malcheva1984 17 Април 2010 #26 поздравления за тази красива и разнообразна колекция. много ми харесаха:clap::clap::clap:
R RAJA13 17 Април 2010 #27 Благодаря ви момичета на всички за хубавите думи. Добре че са тези гоблени - като седна да шия и забравям всички проблеми.
Благодаря ви момичета на всички за хубавите думи. Добре че са тези гоблени - като седна да шия и забравям всички проблеми.
shebek1733 18 Април 2010 #30 Само влизам в страничката ти исамо гледам и се възхищавам на труда и на прекрасните ти гоблени .Нямам думи :kissyou::clap::kissyou:
Само влизам в страничката ти исамо гледам и се възхищавам на труда и на прекрасните ти гоблени .Нямам думи :kissyou::clap::kissyou:
Triana` Гобленар 18 Април 2010 #31 :clap: Поздравления за прекрасната и голяма колекция ! Смаяна съм :clap::clap::clap: Последно редактирано: 23 Април 2010
TDK 27 Май 2010 #34 Страхотна колекция!!! Толкова красота и разнообразие! Най-искрени поздравления!!! ЗЛАТНИ РЪЦЕ ИМАШ!:kissyou:
Страхотна колекция!!! Толкова красота и разнообразие! Най-искрени поздравления!!! ЗЛАТНИ РЪЦЕ ИМАШ!:kissyou:
drmagi 27 Май 2010 #35 Страхотна колекция,дай боже да се множи и обогатява-направо ми се изпълни душата и очите.Май повече време си "губя" във форума да разглеждам красоти отколкото да шия,но пък това е за хубаво:clap:
Страхотна колекция,дай боже да се множи и обогатява-направо ми се изпълни душата и очите.Май повече време си "губя" във форума да разглеждам красоти отколкото да шия,но пък това е за хубаво:clap: