Среща на Гоблените Плевен

ДА ОСВЕЖИМ ТЕМАТА!

Хей,момичета,много ми липсвате-пуснете някоя снимка да ви се порадвам:kissyou:кога ще :amam::upbeer:

Милички,какво стана-решихте ли, нещо за неделя.Една малка среща-за свободните:-|

:kissyou:Аз нямам нищо против!Особенно тези с робина ще е от полза да се видим и да обменим мнение !Иначе ми е домъчняло за всички ви!Предлагам ,неделя ,14 часа ,шапката!Пишете дали сте съгласни и хайде на :upbeer: и пържени картофки/запазена марка за почерпка/Носете си гоблените непременно!:kissyou:

Охоооо, добре ,че влязох тук да видя какво става!Там съм!Ако е сигурно !:kissyou::kissyou:

:kissyou:Навън е мрачно и се опитва да вали,но това не трябва да ви плаши!Не е зима я!Ако все пак се намерят смелчаци, свиркайте/на мен ми свършиха минутите :(/аз ще дотичам,каквато съм пъргавелка ,колко му е!:DИнициаторката/Зойчето/ не се обажда във форума, а аз и нямам телефона за съжаление!Все пак който прочете, нека напише някой ред -днес или друг път ще се видим!Чао за сега !Очаквам включване!:kissyou:

Сънливки ,събудете се!Ще пием ли кафенце днес?Не смея да давам аз предложения защото съм на повикване и да не изпортя работата,но каквото предложите вие ще приема и ще се опитам да дойда непременно!:kissyou:

за срещата на 27.06

Еййййй, съжалявам, ама неможах да се класирам този път:(. А така ми липсвате:cry: Пепен ми се обади, но вече имах планове за неделята, пък и децата ми идваха на гости - като добро свеки трябваше да се подготвя :zippie: Но обещавам, че следващия път ще съм №1 в списъка:idea:

:kissyou:Веси ,Нерито и другите , ще има "поправителен" за срещата!Сега в неделя ,отново на същото място и час /приемат се и други предложения и за мястото и часа /!Беше много приятна среща и затова решихме с Юлето да се повторим и то по-скоро!Имате на разположение цяла седмица да решите и заповядайте -ние ще сме там!:cookies::upbeer:Пишете тука във форума или на ЛС и не му мислете много-много!"Колкото повече-толкова повече" е казал Мечо Пух , а вие ме разбирайте!:kissyou:

Марго ,едно огромно благодаря за снимките :flower:

Последно редактирано:
Тю, знаех си, че ще имате среща. :mad: Как не се усетих по-рано да пиша, че ще идвам до Плевен?:uhhhh: Но нищо следващия път, ако приемате пришълци... :idea: :kissyou:

:blueflow: За "пришълците" - винаги добре дошли! Ние сме с големи:heart: и широко скроени момичета:D.

Благодаря ви, момичета, знам за големите ви сърца! Та чакайте ме на 01. и 08.08., тогава са състезанията, и съм в Плевен още от петък! Ще се радвам да се видим! :kissyou:

Момичета ,милички ,вече е сряда , а никой не се обажда!:(Ще се срещаме ли в неделя или ще сме само двете с Юлето/което пак не е лошо/!?Ще се :hic: от мъка по вас :gipsy:!

Назад