Среща на Гоблените Плевен

Днес имах две непредвидени срещи с Веси и nerito,беше много приятно!:kissyou:

:kissyou:Ей ,сладурани!Много съжалявам че не дойдохте на срещата!Но макар и само пет девойки :D/с детенце на Юлето/ беше много приятна среща!Снимки ще качи момиченцето!То беше главната фотографка,за което му благодарим от сърце!
А сега се пригответе за нова среща на 25 юли !Ще се празнуват рождените дни на всички родени през юли месец/нова инициатива/!Нека си уважим другарчетата и да присъстваме!
Лято е,морето ни зове ,но другарчето ни е на сърце !:D:kissyou:

Ох, вчера не съобразих че точно тогава ще отсъствам от града,но ще почерпя на следващата среща!:kissyou:

:kissyou:Ей,инициативата не е моя!Така решиха юлските рожденници ,аз както винаги се съгласих/нали си обичам срещите и само чакам повод/и написах във форума за решението им!:DНе съм чак толкова досетлива,но винаги съм ЗА!
Юле- съжалявам че няма да бъдеш,но ти си знаеш!:kissyou:
Снежи -е най-после ще те видим,че се забравихме!:kissyou:

Марго- писах ,трих и се чудя как да го измислим с тези подаръци!?Най-добре всеки да си каже мнението!И накрая ще изберем най-удобното, най-разумното ,но РД без подарък не е РД!Да не стане така че изненадата за подарък ,да е именно че няма такъв!А,не!Аз искам за моя /много съм скромна/,даже и да е игла за гоблени №26 !Предполагам че и на всеки ще му е приятно да получи подаръче от сърце/а нашето е такова/,а ние да го снимаме как се кефи!ОХ,доста писах,дано не ви се сторят празни приказките ми!:DЗа напред имам и една идея ,но мисля да я споделя на живо!

juli71

Да не мислите ,че съм се уплашила от почерпката :D Неее, просто лятото ми е много плътен графика!След малко ще има снимки от последната среша!,pepen,чакам пиленцата да кацнат при мен!

Юле ,благодаря на тебе и детенцето ти за снимките ,че ако не беше то ...!:kissyou:

Наистина ветрилото на Нерито е супер!Останах ето така :loveglasses:като го видях!Майстора си е майстор!:kissyou:А моите розички /по точно на Юлето/ вече готови ,можете да видите в етапите ми !:idea:

:blueflow: Искренно благодаря за хубавите думи. Старая се, не винаги се получава, но тези ветрила са в :heart: от 100 години:kissyou:

:kissyou:Днес е РД на първата ни дружка за месец юли
НЕРИТО
Бъди неотразима и честит ти ден рожден !!!:kissyou:

242236-679a0-32360040-200.gif

http://www.youtube.com/watch?v=py7co512s34&feature=related

nerito ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН и от мен!Желая ти здраве ,късмет и да ни радваш с много нови красоти направени от теб!:blueflow::party:

:kissyou::kissyou::-|ВАНЮШКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!:gipsy:БЪДИ ЗДРАВА И СЕ ЧУВСТВАЙ ОБИЧАНА,НЕ САМО ПРЕЗ ДНЕШНИЯ ДЕН:upbeer:

:kissyou:Благодаря на всички за авансовото ЧЕСТИТО! Много мило, но съм родена утре - 13.07 :(

ЧРД

:kissyou: Желая много здраве и кьсмет и да те радват внуци и правнуци:flowerlove:

_ МОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ ГО ПРОЧЕТИ УТРЕ.......:)

:uhhhh:Боже,защо съм останала с впечатлението че днес е 13!Днес непрекъснато греша ,ще е от климатичните условия или от другия климакс!:DНищо миличка!Ти ще ми простиш !Аз Утре пак ще ти пратя целувки и честитки!:kissyou:

Момичета коя от вас има черна ,ситна, българска панама 22 !Спешно ми трябва !:idea:

Миличка ,ЧРД :kissyou:

19751--4242725-200.jpg

Да си прекараш чудесно и да разказваш после!:wine:Само внимавай :hic:

:kissyou: И днес пак ви благодаря - толкова сте мили:cry:(нали съм си ревла).... Ани и Веси Кожухарова лично ми честитиха, sneji bee по телефона - обичам ви всички:kissyou: И, Pepen, ще внимавам, все пак съм :lady: на достолепна възраст :D!? С нетърпение чакам 25.07 за да сме заедно, не за друго.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРУПАТА ОТ ПЛЕВЕН!

МИЛИ МОМИЧЕТА, ОТ УТРЕ - 16.07- ЩЕ СЪМ В НОВ ОФИС. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗВЪН ГРАДА. ЩЕ СЕ ВИЖДАМЕ САМО НА СРЕЩИТЕ ИЛИ СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ :kissyou:

Назад