Ето нещо и от мен

Ох, че ми е кеф като ме хвалите....:D ама си имам разписание скъпи мои. Сега продължавам с "Христос пред страшният съд" и чак като чукне есента (септември) ще разопаковам пак сезончетата.....не забравям, че и натюрморта на Вилер ме чака...него нещо го поизоставих,но от 1.09 го подхващам отново.Абе....шия аз...не си играя....като се видим на някоя от есенните ни срещи ще показвам наред.....май последната среща на която бях беше осмомартенската....олееее ужас...беше много отдавна :(

Веси,заслужаваш си хвалбите и спокойно си се кефи на нашите похвали.Много малко хора могат да се похвалят с такова нещо,каквото си измайсторила.Успех и с останалите.

Готово е и третото ми сезонче на Вилер. Представям на вашето внимание "Малката ЕСЕН"

Остана "Малката ЗИМА"...надявам се скоро да я започна и нея,за да мога до Нова Година да ви я покажа.:kissyou:

:kissyou:Фурия си ти!:clap::clap:Най-ми допада плановото ти шиене!При мене обаче не се получава :(!Айде чакам да го видя на срещата:kissyou:

На вашето вниманиееее.....най-новото ми попълнение (благодаря на sisak за помощта) :gipsy:

Всичко е много красиво и знам със сигурност че е перфектно изработено!:clap::clap::clap:

Назад