Ето нещо и от мен

Много хубав подарък си направила за майка си, Веси!:clap:Може ли да ми изпратиш схемата, ако не те затруднявам?:kissyou:

Олеее много ми е назад страничката :(
Не съм мързелувала 2 месеца,просто нямах готови...другото е в етапите,но сега ще се похваля.
Тези красоти са ми подарък от pepen за 8-ми март.От мен се искаше да ги ушия и да си ги рамкирам.
Ето вижте какво се получи

Заповядайте на плодова салатка!:D

:clap::clap::clap: Пак бързо си действала, въпреки чепиците... :D

Пък аз малко съм позарязала шиенето, че вече времето е хубаво, детенце иска да ходи, ама още не може самО, а и рокличка съм захванала да й плета.

Веси,да са ти честитит новите попъллнения/предполагам за кухнята/.Би ли споделила от къде си купи каничката и чашката/рамчиците/.

Отдавна ги заглеждам - сега виждам колко са красиви ушити. Браво!:clap::clap::clap:

Благодаря ви момичета за милите думи :kissyou: толкова ми е приятно да ви се хваля....:flower:,защото съм сигурна ,че разбирате ,колко се гордея с моите произведения. Продължавам с пълна пара да творя и в края на месеца ще се отчета в етапите ми за 2010г.:kissyou:

:uhhhh:Чудя се аз ,къде се изгуби това момиче ,а то шиело милото :kissyou:Браво страхотно се е получило ,ми с люю...бооов ти ги подарих ,та затова !Сега ,като прибавиш и още едно плодче и малко сметанка -плодовата салатка е налице!Ей ,и на срещата да ги донесеш за да ахкаме !:kissyou:

Олееее от Април нищо готово не съм показвала...:( само в етапчетата от време на време)
Ето ме сега с два готови гоблена
- Малката Пролет
- Малкото Лято

от новите сезони на Вилер.
Не знам дали се вижда добре, но аз съм доволна от резултата...на снимките ми изглеждаха по-бледички, но уви....даже са ми пъстрички :D

:kissyou:Браво моето момиче!Тази тема /градинската/ ми е слабост !И да знаеш ,че голямо око съм им хвърлила ,ако няма къде да ги сложиш у вас :gipsy:,дай ги насам !:idea:Тръпката обаче при мене е в шиенето !:confused:Пролет, лято ,чакам есен и зима !Вярвам че въпреки ограниченото ти време ще успееш да си изпълниш плана!То и затова не те виждаме -шиеш ли шиеш :D!

Много са свежи тези сезончета , за първи път ги виждам ушити и ми харесват :clap:

Много сладки гобленчета си започнола.Много са са хубави хайде продължавай на пред.

И на мен много ми харесват!!!:loveglasses: :clap::clap:Надявам се и другите 2 да ушиеш.........:idea::kissyou:

Ооо,ще ги ушие всичките,тя си е доста сръчна майсторка!Браво Веси,много са свежярски!:clap:

Назад