Ето нещо и от мен

Гоблените на vessi_s

Качвам ги в реда в който съм ги шила.Много си ги харесвам, дано и на вас да ви харесат.

Последно редактирано:
:clap::clap:
Браво
Видях, че на снимката си надписала и имената на апостолите, но не ги разчитам. Би ли ги написала и тук че не ги знам.

Имената на Апостолите от Тайната вечеря

ОК Ninada! Всичките дванадесет апостоли имат различна реакция при новината, с различна степен гняв и шок. Леонардо ги е разделил в четири групи. От ляво на дясно:

Вартоломей, Яков Зеведеев и Андрей Първозвани образуват композиция от три фигури; и тримата изглежда са изненадани. Двете ръце на Андрей Първозвани са сякаш за да спре невероятното съобщение.
Юда Искариотски, Петър и Йоан образуват друга тройна композиция. Юда е в сянка, изглежда уединен, изолиран от света, но изведнъж върнат в реалността от внезапното разкритие на плановете му. В ръцете си държи малка торбичка със сребро, която е получил като отплата за предателството. Петър изглежда ядосан. Той държи нож, който е насочен далеч от Исус. Най-младият апостол, Йоан, изглежда, че губи съзнание.
Тома, Яков Алфеев и Филип образуват следващата тройна група от персонажи. Ясно се вижда, че Тома е разтревожен; Яков Алфеев афектирано вдига ръце във въздуха; изглежда изумен. Филип сякаш иска допълнително обяснение.
Матей, Юда Яковов (Тадей) и Симон Зилот също са обединени като тройна композиция. И Тадей, и Матей са обърнати към Симон Зилот, вероятно за да разберат дали той няма отговор на въпросите им.
Не можех да си представя,че ще шия някой на който не знам името. Поради тази причина ,всеки път когато започвах да шия ново лице първо се интересувах как се казва този апостол и винаги когато мее питаха...до къде стигна-аз отговарях до апостол...еди кой си:idea: .Пожелавам успех и на теб:kissyou:

ЕТО-ВИЖДАТЕ ЛИ СПРЯМО ВЕСИ ГОЛЕМИНАТА НА ,,ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ?'':clap::kissyou: ,А СЛОЖИ ЛИ ГО НА ЗАДНОТО СТЬКЛО НА КОЛАТА?-КАТО ГО ВЗЕМЕШ ОТ РАМКИРАНЕ,ТОГАВА ГО СЛОЖИ ТАМ И МИНИ ПОКРАЙ МЕН ДА ГО ВИДЯ:D

Както ви обещах снощи, започвам да качвам изработеното от м.ноември. Слънчогледите в рамка :idea: . Тези зеленчучета са първите ми кръстчета :baby:, а морковите направо ми взеха здравето :crazy:. С праз лука се справих по-бързо :) ...явно задобрявам :D

А как се качва през друг сайт.....? Ще трябва да се упражня. Надявам се да не ми се сърдите...ако някой може,нека ми обясни...например през снимка.бг...там имам страничка

Както ви обекщах в пост.88 на 04.12.2009, днес е време да покажа и репичкитеееее. Ето ги и тях. Дано ви харесат! Голяма бързане бързах, за да си спазя обещанието :D

Сега веднага сядам и почвам лучеца...ама ще трябва да си купя и концииии...:confused:дано за 2-3 го ушия :idea:

Такаааа, снежко заваля и аз успях да се уредя и с червен лучец :D

Абе става салатка вече....

...останаха чушчиците и доматчетата.:idea:

Такаааа ето ги и Чушчицитееее

още снощи приключих с тях и започнах Доматчетата
Ще ми станат общо 6 зеленчука. Дали има ощеее :confused: аз поне не знам...

Такааа, моето другарче ( Triana)вече си получи подаръка, може и тук да ви го покажааа

Аз много си го харесвам! Еми пък много е сладичък,нали?

Такааа, ето ги и доматчетата :D

Мисля,че съм готова да спретна една салатка на моя мъж тази вечер :D, а от него ракийката :smokin:

Моите планове за 2010

--------------------------------------------------------------------------------

Ми аз първо ще си почина от Тайната вечеря, като си довърша "Букет от слънчогледи" . За после планувам едни много сладурски гобленчета на Вилер (благодаря на Iliana67), като смятам всеки от тях да го шия през даденият му сезон (ще ви ги показвам периодично). Между сезоните смятам да започна "Христос пред страшният съд" (благодаря на Ducky - тя ми го изпрати...в смисъл подари ми гоблена си.... благодаря и от сърце - накара ме да повярвам ,че са останали добри хора). Смятам да започна и Натюрморт - Вилер 3651-8 Надявам се да се справя.... стискайте ми палци

Това бях написала преди време (на 11.11.2009г) в "Планове за 2010г.".
Сега искам да ви се похваля,че започвам по график. Започнах "Христос пред страшният съд" , като ми поомръзне сменям с "Натюрморт 3651-8" на Вилер и сезончетата на Вилер ....като им дойдат съответните сезони.та...значи заемам се с 6 гоблена за 1 год. Пожелайте ми успех :confused:май няма да ми стигне годината:D

Олееее много ми е изостанала сраничката с готовите творби. :( Едвам си я намерих!
Явно съм пропуснала да ви покажа две бебешки Коледни подаръчета:

Бебетата нищо не разбират (на 9 месеца са):idea: ,но мама оцени подаръците подобаващо...просто това е подарък със сантиментална стойност. Друга първа Коледа няма да имат! Коледи много,но първата си е първа!

е как няма да се успиш след тази вчерашна среща то вълнения:upbeer: браво на вас може на лято и аз да дойда на ваша среща много ми се иска

поздрави

Веси, много си продуктивна и вярвам ,че това което си запланувала ще го ушиеш! Желая ти не една , а няколко турбо игли:D

Веси,това е най-приятната треска ,която може да ни затресе и да има ваксина аз я отказвам!

:clap: :clap:. Май наистина те тресе гобленова треска, но за разлика от останалите трески, тази се понася с кеф :D :D

Назад