Denica Модератор 31 Януари 2010 #61 Браво за богатата колекция! Тигрите и Слънчогледите са страхотни!
batika 11 Април 2010 #63 Здравейте ,реших да ви покажа гоблена който шия в момента и се надявам да довърша скоро.
rostso Модератор 12 Април 2010 #66 Страхотен е! Много ми харесва! Пожелавам ти скоро да го пикажеш готов! Успех!
batika 7 Март 2011 #70 Здравейте,момичета,от много дълго време не съм се включвала във форма ,но днес реших да ви покажа и последния ми завършен гоблен .
Здравейте,момичета,от много дълго време не съм се включвала във форма ,но днес реших да ви покажа и последния ми завършен гоблен .
decor 8 Март 2011 #72 Наистина е много красив. Миналата седмица го видях ушит 1:1 и бях силно впечатлена. :clap:
Лили 9 Март 2011 #78 Eдно от любимите ми цветя и розата но за съжаление нямам нищо ушито с тях.А твоите са прекрасни.:clap::clap::clap:
Eдно от любимите ми цветя и розата но за съжаление нямам нищо ушито с тях.А твоите са прекрасни.:clap::clap::clap:
batika 31 Август 2011 #80 Здравейте момичета ,от много дълго време нищо ново не съм ви показвала и днес реших да ви покажа новите си творения,които са на една кука .Ето ги и тях:
Здравейте момичета ,от много дълго време нищо ново не съм ви показвала и днес реших да ви покажа новите си творения,които са на една кука .Ето ги и тях: