bop_bop_mara 11 Януари 2010 #42 Много е нежна :loveglasses: Как ще я оформиш - като възглавничка или в рамка на стената?
batika 11 Януари 2010 #43 Благодаря ви момичета.:kissyou: Към номер 42,ще я оформя като възглавничка .Ще ви я покажа като я направя.:-|
Благодаря ви момичета.:kissyou: Към номер 42,ще я оформя като възглавничка .Ще ви я покажа като я направя.:-|
topcheva Гобленар 12 Януари 2010 #46 Много богата и красива колекция! Поздравления! :clap: Пожелавам да се множат творбите ти.
batika 14 Януари 2010 #47 Благодаря ви за коментарите:kissyou:.Възглавничката вече е оформена и ви я показвам
vall1981 16 Януари 2010 #50 Поздравления за последните ти творби! Слънчогледите са станали много красиви! :clap:
kaktos456 19 Януари 2010 #52 красота :kissyou:възглавничката ти е прекрасна:flower:,много е мила гледката на майка с рожба:kissyou: нищо,че е от животински вид-обичам животните:idea:
красота :kissyou:възглавничката ти е прекрасна:flower:,много е мила гледката на майка с рожба:kissyou: нищо,че е от животински вид-обичам животните:idea:
rositsa Гобленар 20 Януари 2010 #55 .Възглавницата е много подходяща за тази година , много късмет да ти донесе. Дай малко инфо за слънчогледа....от коя фирма е ...не съм го виждала
.Възглавницата е много подходяща за тази година , много късмет да ти донесе. Дай малко инфо за слънчогледа....от коя фирма е ...не съм го виждала
batika 20 Януари 2010 #56 Благодаряви момичета:-|. На въпроса на росица, сънчогледите са на"Орхидея"-полски са и са щампа.За България ги доставя фирма "Аксиома".Надявам се да бях полезна.:kissyou:
Благодаряви момичета:-|. На въпроса на росица, сънчогледите са на"Орхидея"-полски са и са щампа.За България ги доставя фирма "Аксиома".Надявам се да бях полезна.:kissyou:
shebek1733 21 Януари 2010 #58 много ми харесаха и слънчогледите и възглавничката прекрасни са.:kissyou::kissyou:
daniel4i 21 Януари 2010 #59 Възгравничката е прелестна, а за слънчогледите (като се има в предвид, че са ми любими) - оставам безмълвна, невероятни са:kissyou:
Възгравничката е прелестна, а за слънчогледите (като се има в предвид, че са ми любими) - оставам безмълвна, невероятни са:kissyou: