Вашите творби - да покажем какво сме изплели

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Привет! Одавна не бях минавала от тук и останах приятно изненадана от красотите, които сте сътворили. Браво! Браво! Браво!

Много са ви красиви нещата. Фанси разгледах ти нещата в Дир-а много са красиви и си мисля че тази чанта бяло и черно я виждах още някъде, може и да не е била точно същата но беше бяло и черно, ако не се лъжа в ЕТСИ.

Много са ви красиви нещата. Фанси разгледах ти нещата в Дир-а много са красиви и си мисля че тази чанта бяло и черно я виждах още някъде, може и да не е била точно същата но беше бяло и черно, ако не се лъжа в ЕТСИ.

Благодаря, atinqnka .
Ами просто имах така прежда и е плетено съвсем обикновен пълнеж. Не съм вземала модела от никъде. :gipsy:

Ето и последната ми плетка- рокличка и чанта на една кука - подарък за една малка госпожица. Плетох и други неща но не съм ги снимала.

FANSY ще можели схемата на каренцето много ми хареса
Здравей,
Схемите на последните две каренца ги има в брой 50 на Модели на една кука - декември 2009 - януари 2010г. Мога да ги сканирам и да ти ги изпратя, но незнам колко ще можеш да ги разчетеш. Ако искаш пиши на лични. Другият вариант е да си поръчаш списанието.
Радвам се, че Ви харесват :idea:

Украсените бутилки за ритуалите,сватбата е на 24.07.2010

Последно редактирано от модератор:
Здравейте момичета!!!
Много време не съм ви посещавала.Но ето ме ,вече съм на линия.Гоблените малко съм ги зарязала,но си имам основателна причина.
Занимавах се с плетиво.
013690447.jpg

015430898.jpg

015836887.jpg

017949677.jpg

Последно редактирано:
Оо на баба юнака, най накрая да го видим. А жената дето плете снахата ли е :greeneye:

Назад