Вашите творби - да покажем какво сме изплели

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Да се разпиша и в тази темичка с изплетено и току що изпрано и изгладено потниче :smokin:
Не е за мен, защото аз съм по-едрогабаритна, но получателката много се зарадва и направо й заспа :kissyou:

В това потниче притежателката му ще е неотразима :idea:, майсторката си заслужава адмирациите.:clap::clap::kissyou:

Чудно е потничето! Браво,майсторка си в плетенето,Ванче!:clap:

И мен в последно време ме "тресе" плетаческа треска :D И тъй като дъщерята не е край мен, плета без да има по кого да меря - направо съм"майстор" :idea: Оплетох едно най-просто потниче с две куки/чакам да ми изпратят снимка/ и тъй като остана прежда реших да оплета друго, но с 1 кука. Това е гърба, а розичките бяха за украса на капелата за морето :greeneye:

Я да се похваля още малко - розичките върху капелата и .....бюстието. Е в обратен ред :D

Много харесвам плетини изделия и ценя истински този труд!:clap::clap:Радвам се на всичко показано в тази тема!:kissyou::kissyou:

Страхотни са потничетата,имам един въпрос към лилавото ,колко прежда ти отиде искам да кажа колка грама .Предварително благодаря.

Страхотни са потничетата,имам един въпрос към лилавото ,колко прежда ти отиде искам да кажа колка грама .Предварително благодаря.

Ами те и двете са от една и съща прежда, но снимките са правени по различно време та затова така са излезли....
А равносметката е от 300 гр - два потника/ на 1 и на 2 куки/, две розички, лентата за капелата и ми остана малко :confused:

пак аз :)
realSize.php

realSize.php

realSize.php

Добро утро на всички!
Ето още нещичко, момичета:

realSize.php

realSize.php

realSize.php

realSize.php

realSize.php

Пеперудени мигове, Ви пожелавам!:loveglasses: