Момичета и момчета, да ви покажа какво сътворих благодарение на Таис (благодаря ти, мила)! Нещо не можах да го изгладя много добре, но ще видим дали ще могат да го рамкират! И да стискате палци за новото ми начинание, гълъбчета на черна панама!
Ето, снимах ги всичките! Само един е в рамка, но в най-скоро време ще рамкирам и другите. Започвам с първия, на който започнах да се уча да шия преди 20 години. Много е смешен, крив до неузнаваемост. Дали ще успеят да го рамкират като му ушия и другарчетата?
Колко се молих на майка ми да ми даде да ушия Маргаритките, а тя ми даде Теменужките (естествено защото са по-трудни за шиене). След време обаче си купих маргаритките и ето ги вече комплект. Чакат си рамчици само. А върху Маргаритките е най-големия ми помощник!
Естествено, и аз като повечето от вас имам започнати и........недовършени гоблени. Ето ги и тях. Първият е Пролетта от годишните времена, а втория е Зимата с параклиса, който започнах също като се роди дъщеря ми. Кога ли ще го завърша?
Това е за сега от мен! Чакат ме комплектовки на Лятото и Есента, Малката фрегата и Воденицата на Буше. Но, кажете ми, как да ги ушия като тук има такива красоти? Поздрави на всички от мен! :kissyou:
Ето и готовото еленче, което си купих от благотворителния базар! Е, с малко промени, нали си имам помощник, скри ми единия конец. В понеделник ще ви го покажа и в рамка! Не е за вярване, справих се и с контура, и с френските възелчета САМИЧКА!
Реших да покажа картичката, която направих за рождения ден на майка ми, дано й хареса! Колкото и нескромно да звучи, мисля че като за първи път съм се справила прилично. :shy2: Поздрави на всички и лек ден! :kissyou:
Ето това е моето виждане на "Молитва за дома"! Дано авторката не се разсърди заради промените, които направих. Снимката не е качествена, но сутринта бързах и не можах да направя по-хубава.