Престраших се!

Още нещо то мен, подаръкът за другарчето ми от Великденската игра!

Това е! :idea:

Лелееееее, тука паяжини, прах и какво ли още не! :D Е, айде да покажа нещо новичко, че след малко ще пътувам към Козлодуй на сватба!

Това успях да сътворя! Ако го харесат добре, ако не - здраве да е!

Последно редактирано:
Страхотен подарък си им приготвила,няма начин да не се зарадват!
А на младоженците да пожелая дълъг семеен живот!

:clap: Подаръка е прекрасен.Пожелам на младоженците на една възглавница да остареят, а на вас Гери приятно пътуване и весело прекарване на този ден:kissyou:

Страхотни подаръци си направила, пожеланието е много мило, поздравления за красивото оформление!:clap::clap: Весело изкарване на сватбата и успех на младите!:blueflow:

Подаръкът ти е невероятен - красив, поетичен и много тематичен!

Бъди сигурна, че ще е най-оригиналният от всички други "практични" подаръци!:clap::clap::clap:

Благодаря за милите думи, момичета! В най-скоро време очаквам да разбера дали са го харесали.

Мила, поздравления за стилният подарък и от мен! Чудесно изпълнение, и страхотно пожелание ! :clap:, :kissyou: Нека да е мн щастливо новото семейство! :idea:

Здравейте, момичета! Пак съм тук и пак с подаръци, но този път си остават в къщи! :) Младоженците оцениха подаръка си, не очаквах.
А ето и какво още уших, този път за днешната ни годишнина от сватбата:

А с този прекрасен часовник ме изненада една невероятна жена и истинска приятелка, Сами!

Благодарим ти за милия жест, миличка! Трогна ни и двамата! :kissyou:

:wine: Честита 20 годишнина -дано още дълги години да сте заедно и :clap: и браво на майсторката на часовника .Прекрасен е!:clap::flower:

Гери, отново да ви честитя 20 годишнината от сватбата ви.Желая ви много здраве и любовта ви никога да не свършва..Прекрасен подарък си сътворила.:kissyou:

Твоя с нищо не му отстъпва, Сами!
Благодаря ви, момичета! Пожелавам го на всички! :kissyou:

:flower:Честита ти годишнина с пожелание за още дълги години съвместен живот с любимия човек!Красиви подаръци !:clap:

Много стилен гоблен за вашия юбилей!!!:loveglasses: Подаръкът-часовник също е страхотен!!!:clap::kissyou:

kartichka_chestita_godishnina_268.jpg

Гери, честито!!!! Още дълги години семейно щастие и ♥ Ви желая!!! Мн стилен подарък си направила и получила! :clap::kissyou:

Назад