:clap::clap:Страхотна колекция !!! Голяма красота!!!
В първия момент Майкъл Пауъл ми допадна най -много , но след като разгледах всичко, вече не знам...
Момичета, :kissyou: благодаря от все сърце на всички, които не само че ежедневно ме вдъхновявате и нахъсвате с прекрасните си творби, но и надникнахте тук и харесахте моята наистина скромна (все още) колекция. Думите ви значат много, страшно за мен и със сигурност ще ме стимулират да боцкам все повече и по-интересни гоблени.
За всички малки, големи и по-големи гобленарки: от мен :cookies::wine:arty::goodnews: - днес взех шофьорския си изпит, хип-хип ура!!!!
Признавам че за първи път надникнах в твоята страничка и съм очарована.Браво прекрасни гоблени и с този ентузиазъм ще се умножат многократно.:clap::clap:
Най-накрая да покажа и един рамкиран гоблен - най-вече защото е за подарък, иначе сигурно и този още щеше да прави компания на останалите в кутията:
И така и така съм в темата за моите нещица - да покажа какви ги върша напоследък - плета . Това го скопосах за мен, нещо като вечерни 3/4 ръкави за ленената ми рокля с тънки презрамки:
А сега се забавлявам с една жилетка за дъщеря ми, така че гоблените пак ще чакат :rainbow: